Skip to content

Ghana – Uruguay. Andrei Belciug joacă fără ezitare pe această COTĂ 2.21

Ieri mi-a ieșit pontul la Maroc, dar dincolo nu s-a marcat niciun gol. Puteam foarte ușor să prind biletul în cotă 6 dacă se lăsa penalty-ul croaților și nu era anulat pentru un offside de un atom și jumătate. Per total ieri a fost o zi cu rezultate și desfășurări ridicole, dar nu ne mai poate mira nimic.

La ultimul meci al Ghanei i-am anticipat victoria cu Coreea, acum am încredere în ea că nu va pierde în fața unei echipe modeste a Uruguayului.

Ghana are 3 puncte obținute cu Coreea de Sud în etapa a doua, după ce în prima a pierdut cu Portugalia. Meciurile s-au terminat 3-2 și 2-3. Africanii au venit în Qatar să joace fotbal și au nevoie de un egal pentru a se califica în optimi (un egal nu este de ajuns decât dacă Portugalia pierde la cel puțin două goluri diferență cu Coreea, lucru extrem de improbabil). De la mijloc în sus arată foarte bine Ghana, doar apărarea a avut probleme mărișoare până acum, încasând 5 goluri.

Echipa probabilă Ghana:
Ati-Zigi – Salisu, Amartey, Mensah, Lamptey – Samed, Partey – Jordan Ayew, Andre Ayew, Kudus – Inaki Williams

JOACA ACUM 150 DE ROTIRI GRATUITE LA VERSAILLES GOLD. ROTIRILE SUNT PE BANI REALI. FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Uruguay nu a marcat la această Cupă Mondială. Are un singur punct după 0-0 cu Coreea de Sud, apoi a primit două goluri de la Bruno Fernandes și a pierdut cu Portugalia. Are obligatoriu nevoie de victorie și trebuie să spere că nu câștigă și Coreea cu Portugalia. Se poate califica și așa, dar are nevoie de diferență mare de scor, ca de exemplu să câștige cu 3-0 dacă Portugalia pierde cu 1-0. A avut câteva ocazii bune de a marca în aceste două meciuri, dar a lipsit precizia șuteurilor.

Echipa probabilă Uruguay:
Rochet – Godin, Coates, Gimenez – Vecino, Bentancur, Valverde, Olivera, Varela – Cavani, Nunez

Cele două s-au mai întâlnit la Mondialul din 2010 în acel thriller fabulos din sferturile de finală din Africa de Sud. Datorită acelei înfruntări, când am văzut traferea la sorți, acesta a fost meciul pe care l-am așteptat cel mai mult. 

Pe scurt pentru cine nu își mai amintește, în acel sfert s-a ajuns în reprizele de prelungiri, iar la ultima fază Luis Suarez a scos mingea cu mâna de pe linia porții sale, la un gol ca și făcut. A primit cartonaș roșu, dar Gyan a ratat penalty-ul, Ghana urmând apoi să piardă meciul la lovituri de departajare.

Suarez probabil va juca și el în acest meci, cel puțin în repriza a doua. Ghanezii cu siguranță caută revanșa pentru modul în care li s-a luat șansa de a ajunge în semifinalele Cupei Mondiale. Dacă atunci am ținut cu Uruguay, acum sper ca Ghana să scoată măcar un punct și să se califice, pentru că merită pe deplin la cum a jucat până acum.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Ghana – Uruguay- 1X, cota 2.21

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE