🔥 HOT BONUS URIAȘ:1000 de lei + 333 de Rotiri Gratuite! Revendica Bonus >
Biletul Zilei

Germania – Ungaria. Pontul nostru în COTA 1.88

Primele două clasate din Grupa 3 în Liga Națiunilor, se înfruntă astă seară pentru a decide în mare măsură cine se va califica în semifinale. Pariul nostru pare foarte riscant la prima vedere, dar este mai realizabil decât pare.

Germania nu a avut cea mai reușită campanie, dar și-a revenit în partea a doua. Este pe locul 2 în grupă, la un punct în spatele Ungariei. Pe 3 și 4 sunt Italia și Anglia. Primele 3 meciuri din grupă ale nemților s-au terminat cu scorul de 1-1, apoi a venit victoria categorică de acasă, 5-2 contra Italiei. Pentru meciul de diseară, nu există altă opțiune decât victoria, însă le va fi greu să o obțină chiar și având cota 1.25 pentru a câștiga. Goretzka și Neuer au coronavirus și nu pot evolua. Brandt este accidentat. Doar 3 jucători de la Bayern sunt anunțați în primul 11, situație rar întâlnită.

Echipa probabilă Germania:
Ter Stegen – Sule, Rudiger, Raum, Hofmann – Kimmich, Gundogan – Sane, Havertz, Muller – Werner

100 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA CYBER WOLF FARA DEPUNERE. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL FARA SA RISTI NIMIC

Ungaria este fără doar și poate revelația acestui sezon e Nations League. A fost trimisă în „grupa morții” și nu doar că s-a descurcat onorabil în primele 4 runde, ci este liderul solitar, cu 7 puncte. In ultimul meci a produs una dintre cele mai mari surprize din istorie, în special prin dimensiunile scorului, 4-0 contra Angliei la ea acasă, asta după ce câștigase contra ei și în Ungaria cu 1-0. Cu Italia a pierdut cu 2-1, iar cu Germania a scos un egal. Roland Salai nu va putea juca.

Echipa probabilă Ungaria:
Gulacsi – Orban, Attia Szalai, Lang – Adam Nagy, Styles, Kerkez, Fiola – Gazdag, Szoboszlai – Adam Szalai

Acest meci ar trebui să fie tratat serios de ambele echipe; de Germania pentru că este șansa ei de a trece pe locul 1, iar Ungaria își poate asigura locul în Liga A și pentru sezonul viitor dacă scoate un egal. Ungaria deși este pe 1 în acest moment, dacă pierde ultimele două meciuri, iar Anglia le câștigă pe ambele, atunci Ungaria pică pe ultimul loc și retrogradează, așadar munca lor nu este gata. Se vor apăra cu toate forțele și ar trebui ca în măcar o repriză să nu primească gol, așa cum s-a întâmplat în toate meciurile lor de până acum. Daca germanii marchează mai mmult de un gol, probabil vor veni unul după altul, nu în ambele reprize.

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3 RON. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Germania – Ungaria- Germania NU marchează în ambele reprize, Cota: 1.88