Biletul Zilei

Gandim pe termen lung. Investim 300 de lei sa ne asiguram bugetul pentru cota 2! Castigul ar fi de 1.350 de lei

Va salut oameni buni! Dupa ziua de ieri sincer sa va spun nu am inteles nimic. Ostapenko, jucatoarea care a spulberat tot in drumul spre finala fara sa piarda macar un set, castiga doar 5 game-uri in doua set-uri cu Kvitova. Pe de alta parte, Andreescu, o alta dezamagire rasunatoare. Garcia accidentata, cu dureri mari la bratul drept…reuseste sa bata fara mari emotii. Asta este tenisul, un sport cu prea multe variabile sa il putem intelege…Am ajuns la 5 Win – 11 Lost. Increderea in Franta (3 ori) si Romania (2 ori) m-a costat scump. Pentru a mai mai atenua pierderile si pentru a pregati bugetul pe luna iulie am zis sa va pregatesc urmatorul bilet:

FĂRĂ DEPUNERE!!! 222 DE ROTIRI + 33 DE LEI BONUS DOAR PRIN ACEST LINK

Castigator Wimbledon Masculin
Novak Djokovici,  cota 1.80
Dupa ce i s-a interzis participarea la Australian Open, dupa ce a pierdut in sferturi la Roland Garros impotriva lui Nadal, marele campion cu siguranta asteapta cu nerabdare sa isi treaca in palmares ultimul Grand Slam al anului. Tot ce sper este ca Nole sa isi mentina in primul rand echilibrul psihic pe durata turenului, factor care l-a costat eliminarea de la Roland Garros unde dupa ce a pierdut cateva puncte importante s-a vazut o atitudine non-combat, servind si returnand mingi fara vlaga. Uitandu-ma pe lista jucatorilor prezenti pe tabloul principal…chiar nu ii gasesc un rival! Ramane de vazut! Haideee Nole!

Castigator Wimbledon Feminin
Iga Swiatek, cota 2.50
O data cu retragerea lui Ash Barty, circuitul WTA a devenit un monopol. Iga si restul. Numarul 1 Mondial ne mai avand vreo jucatoare care sa ii poata tina piept va dori sa “culeaga” cat mai multe titluri de Grand Slam pana cand va aparea jucatoarea care ar putea sa o clatine. Are culoarul si jocul perfect pantru a o face.

Cod bilet: 895J- RAX9UY

Pariati inteligent! Pariati responsabil!

STOP-STOP-STOP!!! JOJO a jucat biletul la Superbet. Daca ne deschidem cont la ei prin acest link primim 222 de rotiri gratuite + 33 de lei bonus FĂRĂ DEPUNERE

266 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles