Biletul Zilei

FLORIN VINTILA VREA O NOUA LOVITURA! Are un posibil castig de 3.000 de lei pe biletul de astazi

Ne-am obisnuit ca prietenul nostru Florin Vintila sa scoata din cand in cand din palarie cate o bijuterie de bilet castigator.

FII ATENT CE PRIMIM! PÂNĂ LA 1.000 DE LEI INSTANT + 150 DE ROTIRI GRATUITE

Speram sa o faca si astazi pentru ca intr-adevar ar fi inca un bilet de pus in rama.

Florin a investit 250 de lei pe el, insa noi putem sa-l pariem si cu o suma mult mai mica. Daca ar fi castigator, ne-ar inmulti investitia de 11 ori, deci orice miza pariata pe el e suficienta.

Primele doua meciuri le-a jucat la handicap. Primul pe game-uri in tenis si al doilea pe puncte la baschet.

Bafta, Florin!

BONUS URIAȘ!!! LA UNUL DINTRE CELE MAI BUNE CASINOURI ONLINE DIN ROMÂNIA! AVEM 1.000 DE LEI INSTANT + 150 DE ROTIRI GRATUITE LA EGT

Biletul pariat astazi de Florin Vintila este acesta:
(Ora 16:30, Tenis ATP) Gasquet vs. Baez- H2(1,5), Cota: 1.55
(Ora 22:00, Baschet) Monaco vs. Olympikos- H1 (3,5), Cota: 1.51
(Ora 20:30) Chindia vs. Rapid- oaspetii marcheaza, Cota: 1.50
(Ora 21:00) Maastricht vs. Jong Ajax- intre 3-6 goluri, Cota: 1.45
(Ora 21:30) Union Berlin vs. Greuther Furth- 1 & peste 1,5 goluri, Cota: 1.45
(Ora 21:15) Winterthur vs. Schaffhausen- ambele marcheaza, Cota: 1.55
Cota finala este 11.44

Miza: 250 LEI
Posibil castig: 3.003 LEI
Cod bilet: 893N-SAQDOU

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles