Biletul Zilei

Florin Vintila țintește un câștig de 1300 de lei. COTA 4.33

Comunitate. Salutare. Patru meciuri a selectat astăzi Florin pentru biletul cu care speră să facă profit de 1000 de lei, trei meciuri de fotbal și unul de tenis.

300 de lei a investit Florin Vintila pe cota 4.33, cu un posibil câștig de 1298 de lei.

ATENȚIE!!! AVEM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA CEL MAI TARE JOC! FĂRĂ DEPUNERE! DOAR PRIN ACEST LINK

ATENTIE! Noi nu suntem tipsteri, Florin NU este tipster. Noi doar jucam din placere si va prezentam biletele plasate. Alegerea finala este in mainile voastre.     

NU trebuie nimeni sa ne copieze biletele sau sumele plasate.

Pariati Responsabil. 

STOP!!! NE PUTEM UMPLE DE BANI! 40 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ RULAJ ȘI FĂRĂ DEPUNERE LA JOCUL MOMENTULUI! PUTEM CÂȘTIGA 4.000 DE LEI DINTR-O ROTIRE! CLICK AICI

Biletul lui Florin Vintila în COTA 4.33
Tvaakers – Qviding- Peste 2.5 goluri, Cota: 1.53
Luzern – Grasshopper- ambele marchează sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.30
Jil Teichmann – Anett Kontaveit- 2, Cota: 1.50
Real Madrid – Frankfurt- 1, Cota: 1.45

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles