Biletul Zilei

Florin Vintila a investit 500 RON pe un bilet cu patru meciuri!


Urmarit de ghinion, Florin a crescut miza. Asta nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel.
Noi nu vrem sa va influentam alegerile. Doar va prezentam biletele jucate de colaboratorii nostri.

DOAR ASTAZI mai putem incasa cele 339 de Rotiri Gratuite Fara Depunere! DOAR prin acest link>>> CLICK AICI.

Florin a pariat astazi pe trei evenimente din Serie A si unul din Cupa Spaniei. ATENTIE, primul meci incepe la ora 13:30. Biletul arata foarte bine si speram ca ne vom bucura cu totii diseara alaturi de Florin.
Nu trebuie sa copiati in intregime biletul jucat. Alegeti doar meciul si cota in care aveti incredere. Miza plasata de el NU trebuie sa va influenteze. Nimeni nu este obligat sa joace aceeasi suma de bani. Pariati responsabil si pumnii stransi pentru biletul jucat de Florin.

CASA DE PARIURI UNDE EU AM JUCAT ACEST BILET ITI OFERA 500 RON DACA ITI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK>>> CLICK AICI

Biletul lui Florin arata asa:
(Ora 13:30, Italia, Serie A) Sampdoria vs. Cagliari- X sau peste 2,5 goluri, Cota: 1.35
(Ora 15:39, Italia, Serie A) Lazio vs. Empoli- peste 2,5 goluri, Cota: 1.52
(Ora 19:00, Spania, Cupa Regelui) Gijon vs. Villarreal- oaspetii se califica, Cota: 1.35
(Ora 19:30, Italia, Serie A) AC Milan vs. AS Roma- 1-2 goluri in prima repriza, Cota: 1.65
Cota finala: 4.57

MIZA: 500 Lei
Posibil Castig:  2.239 Lei
Cod bilet: 892i-1AJU79

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles