Biletul Zilei

Fiorentina – Inter Milano. Incercăm un pariu în COTA 1.90

Unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei în Serie A va avea loc astăzi la Florența între Fiorentina și Internazionale. Avem un pariu cu șansă dublă și interval de goluri, pentru o cotă foarte bună.

Fiorentina este foarte slabă anul acesta comparativ cu anul trecut, când cel puțin acasă a fost una dintre cele mai redutabile echipe din Italia. Acum este pe 13 în clasament, cu doar două victorii în 10 meciuri. Va reuși abia a 3-a victorie tocmai împotriva lui Inter? In mod normal, nu. Este o echipă în meciurile căreia se marchează puțin. Doar în ultimul meci de acasă a pierdut cu 4-0 contra lui Lazio, dar în general se marchează până în două goluri. Luka Jovis și Sottil vor lipsi, doi jucători importanți.

Echipa probabilă Fiorentina:
Terracciano – Julio, Milenkovic, Biraghi, Dodo – Sofyan Amrabat, Barak, Bonaventura – Nicolas Gonzalez, Ikone, Kouame

PROMOTIE NOUA. INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE

Inter stă foarte rău în campionat, pe locul 8, la 7 puncte sub liderul Napoli. Cu toate aceastea, echipa lui Simone Inzaghi pare să își fi revenit; are două victorii la rând în Serie A, iar în Liga Campionilor mai are nevoie doar de o victorie cu Plzen pentru a o elimina pe Barcelona, căreia i-a luat 4 puncte în disputele directe. Pornește ca favorită în acest meci, dar nu credem că va avea un meci atât de ușor pe cât ar părea. Lukaku, Brozovic și Bagliardini sunt accidentați.

Echipa probabilă Inter:
Onana – Acerbi, de Vrij, Skriniar – Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco, Dumfries – Lautaro, Dzeko

Echipa „Viola” are mari probleme în meciurile cu Inter, pe care n-a mai învins-o de 13 meciuri. De altfel, ultimele 3 deplasări ale „Nerrazzurilor” în Florența, s-au încheiat cu victoria lor, de fiecare dată marcând două goluri. Și de această dată tot în jur de două goluri ar trebui să marcheze. Fiorentina poate va marca un gol, dar nu mai mult de atât. Este de încercat și un 2 solist, dar noi avem altă propunere.

ACUM TE POȚI BUCURA DE 567 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Pontul redacției:
Fiorentina – Inter- X2 și 2-4 goluri, Cota: 1.90