Biletul Zilei

FC U Craiova – Farul. Forțăm o COTĂ 2.50 pe meciul din Superligă

Astăzi începe prima etapă a returului sezonului regulat, iar meciul de la 21:30 se anunță unul interesant. In Bănie, U Craiova 1948 primește vizita liderului Farul Constanța, iar noi mergem pe un solist.

FC U Craiova s-a despărțit de antrenorul Marius Croitoru din cauza reultatelor slabe care au dus echipa până pe locul 12, la 2 puncte de penultimul loc. Pentru acest meci, pe post de antrenor principal va fi interimarul Dan Vasilică, preparatorul fizic de până acum. Pe teren propriu, craiovenii au produs 3 surprize. De fapt, toate victoriile lor de acasă au venit neașteptat împotriva unor echipe mai bine cotate, și aici vorbim de CFR Cluj, Sepsi și Rapid. Totuși, ultima victoriedatează din 10 septembrie, iar de atunci are 5 meciuri fără victorie și doar două puncte scoase. Papadopoulos și Paramatti sunt indisponibili.

Echipa probabilă Craiova:
Popa – Duarte, Ricardo Grigore, Huyghebaert, Negru – Asamoah, Achim – Bauza, Baeten, Bahassa – George Ganea

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE. CONDITII MINIME DE RULAJ

Farul a dominat turul Superligii, încheind la 5 puncte peste locul 2, cu mențiunea că CFR Cluj și-a amânat două meciuri pe care încă nu le-a disputat și este la 6 puncte în urmă. Echipa lui Hagi a scos doar un 1-1 etapa trecută în GIulești în derby-ul cu Rapid, echipa de pe locul 2, meci în care a condus la pauză dar a fost la un pas să piardă. Farul are o singură înfrângere, cu cealaltă echipă a Craiovei, CSU. Cu 10 victorii în 15 meciuri, o putem considera favorită în fața unei echipe care a câștigat doar 4. Kiki, Nedelcu și Benzar sunt accidentați.

Echipa probabilă Farul:
Aioani – Larie, Popescu, Borza, Sârbu – Doukoure, Artean, Grameni – Pitu, Munteanu, Alibec

In tur a fost 2-1 pentru Farul, cea care conducea cu 2-0 după doar jumătate de oră. Cota pentru victoria liderului este extrem de mare, 2.50, în condițiile în care craiovenii sunt practic fără antrenor și n-au mai câștigat de o lună și jumătate. Mergem pe mâna echipei mai bine și încercăm să profităm de această cotă imensă.

NU RATA ACEASTĂ PROMOȚIE! TE POȚI BUCURA DE 567 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Pontul redacției:
FC U Craiova – Farul- 2, Cota: 2.50