Skip to content

FC Porto – Braga. Pariul lui Andrei este în COTA 2.25 pe derby-ul etapei în Liga Portugal

Prima zi a etapei a 8-a din prima ligă a Portugaliei se va încheia pe Dragao cu meciul dintre Porto și Sporting Braga, de la ora 23:15, ora României. Pariul pe care l-am ales are o cotă mult prea mare să profit de ea.

FC Porto nu strălucește în acest început de sezon, departe de acest lucru. Are 3 înfrângeri în toate competițiile în ultimele 6 meciuri, iar jocul suferă enorm. In ultima etapă abia a scos un punct la Estoril cu un gol din penalty în prelungiri. In afară de prima etapă când a câștigat convingător cu Maritimo, victoriile următoare au venit cu mare noroc împotriva unor adversare ieșite din formă. Club Brugge a învins-o cu 4-0 la ea acasă și are astfel 0 puncte în Liga Campionilor după ce a pierdut și primul meci cu Atletico. In campionat este pe locul 3, la 5 puncte de liderul Benfica. Pepe și Otavio probabil nu vor juca, iar Manafa este indisponibil.

Echipa probabilă Porto:
Costa – Carmo, Cardoso, Sanusi, Conceicao – Uribe, Eustaquio, Aquino, Franco – Toni Martinez, Evanilson

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DOAR DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Braga are un sezon extraordinar; 6 victorii și un egal în cele 7 etape și are astfel doar cu două puncte mai puțin decât maximul posibil. Are cel mai bun golaveraj din campionat, +18. In primele 4 etape a marcat minim 3 goluri în fiecare, apoi n-au mai dominat chiar în aceeași manieră, dar rezultatele nu au încetat să apară. Are și o apărare incredibilă. A primit goluri în doar două meciuri din cele 9 jucate în acest sezon, incluzând victoriile la zero din Europa League cu Malmo și liderul Germaniei, Union Berlin. Niakate este o absență importantă în apărare, dar echipa a avut rezultate la fel de bune și fără el.

Echipa probabilă Braga:
Matheus – Paulo Oliveira, Tormena, Sequeira, Fabiano – Andre Horta, Racic, Ricardo Horta, Medeiros – Banza, Vitor Oliveira

Palmaresul „Dragonilor” contra lui Sporting Braga nu este deloc unul bun în ultimii ani, Braga câștigând 5 din ultimele 9 partide. Echipa oaspete din această seară s-a obișnuit să fie a 4-a cea mai bună echipa din campionat după giganții Porto, Benfica și Sporting, dar acum are o șansă mare de a prinde un loc de Liga Campionilor, dacă va continua în aceeași notă. Forma de moment, tendința ultimelor meciuri directe, absențele de la gazde, toate indică un rezultat pozitiv pentru Braga, iar o cotă de 2.25 la două rezultate mi se pare enormă și nu pot să o ratez. Aș fi jucat chiar X2 și ambele marchează, dar chiar nu sunt convins că Porto o va face.

ULTIMA ZI DE PROMOȚIE! INREGISTREAZA-TE LA PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU TREBUIE SA DEPUI NIMIC

Pontul lui Andrei Belciug:
FC Porto – Braga- X2, cota 2.25

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE