Skip to content

FC Porto – Benfica. Andrei are două recomandări pentru marele derby portughez

Meci de foc ne așteaptă diseară pe Dragao între rivalele Porto și Benfica Lisabona, în „O Classico”. Am un pariu clasic pe goluri și altul pe cartonașe, care nu pot lipsi într-un meci de asemenea încărcătură.

Porto este pe locul 2 în Liga Portugal, cu 22 de puncte în 9 etape, la 3 sub liderul Benfica. Cealaltă rivală, Sporting, are abia 16 puncte și nu este un pericol deocamdată. Porto s-a împiedicat doar în deplasare cu Estoril și Rio Ave. In Liga Campionilor a fost într-o situație mai delicată, dar și-a revenit după dubla victorie cu Leverkusen. Miercuri o așteaptă un alt meci tare, cu Club Brugge, liderul grupei, care la Porto a câștigat cu un neverosimil 4-0. Porto  trecut printr-o perioadă nefastă, dar acum pare pregătită de lupta cu ceilalți giganți. Fundașul Pepe este în continuare accidentat, la fel sunt și Andrade și Rodrigo Conceicao.

Echipa probabilă Porto:
Diogo Costa – Carmo, Cardoso, Sanusi, Manafa – Eustaquio, Uribe, Galeno, Otavio – Evanilson, Taremi

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 111 ROTIRI GRATUITE LA JOCUL HALLOWEEN. DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. FARA DEPUNERE

Benfica a făcut un singur pas greșit în 9 etape, un 0-0 la Guimaraes. Are 25 de puncte, doar 5 goluri primte și 23 marcate. Nu a pierdut nici măcar contra lui PSG în două meciuri, remizând de două ori cu scorul de 1-1. In afară de aceste meciuri, a obținut doar victorii în toate competițiile, chiar și în tururile preliminare ale Ligii. Verissimo și Morato sunt accidentați, iar David Neres este incert. Mulți titulari au fost odihniți special pentru acest meci.

Echipa probabilă Benfica:
Vlachodimos – Otamendi, Antonio Silva, Grimaldo, Bah – Florentino, Enzo Fernandez – Joao Mario, Aursnes, Rafa Silva – Goncalo Ramos

Ultimele meciuri directe au mers toate în direcția lui Porto, dar în acea perioadă Benfica nu era nici măcar aproape de nivelul la care este acum. Benfica ar trebui să marcheze de această dată, iar Porto, jucând acasă, este aproape imposibil de crezut că nu va marca.

Pariez și pe cartonașe galbene, dar pentru că pragul este extrem de ridicat, voi merge pe cartonașele din prima repriză, iar eu sper la minim 3. La portughezi nu se pune problema să nu se acorde cartonașe rapid. Putem avea 3 cartonașe în primul sfert de oră cu ceva noroc. Arbitrul Pinheiro va fi la centru, care la ultima apariție într-un derby, a acordat 4 roșii și 10 galbene, în meciul din februarie dintre Porto și Sporting, 5 încă din prima parte. In infernul de pe Dragao, nu putem anticipa decât intrări dure, dincolo de limita regulamentului.

111 ROTIRI GRATUITE + 25 RON PARIU GRATUIT TE ASTEAPTA ACUM. TREBUIE DOAR SA ITI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK

Cota sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile lui Andrei Belciug pentru Porto – Benfica:
Ambele marchează, Cota: 1.71
Peste 2.5 cartonașe galbene în prima repriză, Cota: 1.80

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE