Skip to content

FC Botoșani – FC Argeș. Moldovenii vor revanșa. Cota 1.86 oferită de redacție

Etapa a 8-a din Superliga se rezumă cu meciul dintre Botoșani și Argeș, echipele care s-au bătut anul trecut până în ultima secundă pentru un loc în play-off. Am găsit în ofertă o cotă de 1.86 cu șanse mari de reușită.

FC Botoșani a fost lideul campionatului după 5 etape, apoi au luat au avut 2 săptămâni de pauză din cauză că FCSB a cerut amânarea meciului direct în vederea meciului de Conference League. Această pauză nu se poate spune că a priit echipei, dar cu siguranță jucătorii nu s-au putut plânge de o mini-vacanță. Meciul cu Universitatea Craiova de acum 3 zile a fost câștigat de olteni cu 1-0 prin golul lui Crețu din prelungiri, altfel botoșănenii ar fi rămas neînvinși în 6 meciuri disputate. Acum sunt la 7 puncte în spatele liderului Rapid, dar au două meciuri în minus. Echipa lui Teja învinsese la Cluj pe CFR cu 1-0 în etapa a 5-a și a arătat că știe și să se apere, nu doar să joace ofensiv. Au o medie de exact două goluri pe meci. 

Echipa probabilă FC Botoșani:
Pap – Șeroni, Dican, Țigănașu, Patache – Perianu, Florescu, Mussis – Petkovski, Mateus Santos, Mihai Roman II

TI-AI PIERDUT NOROCUL? SCHIMBA OPERATORUL. FA-TI CONT PE SPORTINGBET PRIN ACEST LINK. DEPUI 500 RON SI JOCI DE 1.000 RON. SUCCES!

FC Argeș a avut meciuri oscilante în acest start de campionat, doar victorii și înfrângeri pentru echipa lui Constantin Schumacher. Pe hârtie, a pierdut cele 3 partide cu echipele mai bune și a câștigat cu cele 4 mai slabe. Piteștenii au două victorii consecutive, cu ultimele două clasate, Mioveni și Chindia, care i-au propulsat pe podium. Au al 3-lea cel mai bun atac și a 3-a cea mai slabă defensivă, așadar o echipă care marchează și primește peste media Ligii 1. Anul trecut au terminat pe 6, dar anul acesta va fi mult mai greu să repete acea performanță, mai ales că 3-4 echipe cu pretenții mari au început greu sezonul și probabil îi vor ajunge din urmă, iar cele care sunt deja sus, nu sunt nici ele echipe deloc slabe.

Echipa probabilă FC Argeș:
Straton – Cestor, Vianna, Dobrosavlevici, Tofan – Isfan, Bertrand, Jakolis, Șerban, Rayanov – Garita

In ultima etapă a sezonului regulat de anul trecut, FC Argeș a câștigat la Botoșani acasă și astfel echipa de atunci a lui Croitoru a picat în play-out după ce fusese în top 6 tot sezonul. Pentru moldoveni este un moment bun pentru revanșă, impulsionați și de înfrângerea dureroasă din ultima etapă cu Univ. Craiova. Acea amânare a meciului cu FCSB le-ar putea prinde, deși nici argeșenii n-au avut un program chiar încărcat și au avut ultima partidă cu o zi înaintea lor. Botoșani poate marca 1-2 goluri în acest meci, cât despre oaspeți, poate că vor marca și ei un gol, dar este greu de crezut că vor câștiga din nou.

PARIAZA CU 500 RON IN PLUS! NU RATA BONUSUL DE BUN VENIT DE PE SPORTINGBET. TREBUIE SA-TI DESCHIZI OBLIGATORIU CONT PRIN ACEST LINK.

Pontul redacției:
FC Botoșani – FC Argeș- 1X și peste 1.5 goluri, Cota: 1.86

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE