Biletul Zilei

EUROPA LEAGUE, COSMARUL PARIORILOR! DORU CRACIUN FORTEAZA UN BILET IN COTA 13!


Europa League nu a fost, nu este si nici nu va fi pentru mine o competitie preferata atunci cand vine vorba de pariurile sportive. Surprizele uriase inregistrate in fiecare sezon m-au facut sau fiu extrem de precaut in serile de joi.

Am analizat cu mare atentie oferta pentru etapa cu numarul patru din faza grupelor Europa League. Rezultatul analizei s-a transformat intr-un bilet cu o cota finala 13.
Biletul este format din opt evenimente. M-am ajutat si de patru duble in disputele dintre Dinamo Zagreb – Rapid Viena, Steaua Rosie Belgrad – Midtjylland, Marseille – Lazio si Monaco – PSV. Nu lipsesc nici pariurile pe goluri. La meciul dintre Ferencvaros – Celtic am oscilat intre ambele macheaza si peste 1.5 goluri. In cele din urma am mers pe varianta mai simpla. Sper ca in disputa de la Piraeus, X-ul sa le multumeasca pe ambele echipe. Avem toate premisele unui meci mult mai spectaculos pe stadionul “King Power” din Leicester. Dupa nebunia din tur si cele sapte goluri marcate, returul dintre Leicester – Spartak Moscova promite un adevarat recital.

Nu cred in superstitii, dar poate ca cifra 13 va fi cu noroc de data aceasta. Mult succes si pariati responsabil!

BILETUL IN COTA 13

  • Ferencvaros – Celtic – peste 1.5 goluri, Cota: 1.25
  • Olympiacos – Frankfurt – X pauza sau final, Cota: 1.82
  • Antwerp – Fenerbahce – gazdele marcheaza, Cota: 1.28
  • Dinamo Zagreb – Rapid Viena – 1X, Cota: 1.21
  • Leicester – Spartak Moscova – gol in ambele reprize, Cota: 1.50
  • Marseille – Lazio – 1X, Cota: 1.39
  • Steaua Rosie Belgrad – Midtjylland – 1X, Cota: 1.27
  • Monaco – PSV – 1X, Cota: 1.39
223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles