Skip to content

Empoli – AS Roma. Pontul nostru este în COTA 2.00

Etapa a 6-a din Serie A se încheie astăzi pe „Carlo Castellani” cu meciul dintre Empoli FC și AS Roma. Am ales un pont mai puțin obișnuit chiar dacă este pe goluri, într-o cotă de exact 2.

Empoli are 4 egaluri consecutive în campionat, cu Fiorentina, Lecce, Verona și Salernitana, asta după ce în prima etapă pierduse cu 1-0 la Spezia. Echipa lui Paolo Zanetti este pe locul 16. In ultimele 3 meciuri, Empoli a fost cea care a deschis scorul, dar mereu a fost egalată sau chiar întoarsă, așa cum s-a întâmplat la Salernitana, dar pe final a reușit ea golul egalizator de 2-2. A avut adversare destul de accesibile până acum, dar urmează numai meciuri grele în următoarea lună. Abia peste 5 etape are meci ușor cu Monza acasă, care nici nu se știe dacă va mai fi ușor la acea dată. Cambiaghi, Baldanzi, Destro și Ebuehi sunt accidentați.

Echipa probabilă Empoli:
Vicario – Luperto, Ismajli, Parisi, Stojanovic – Grassi, Bandinelli, Haas, Pjaca – Satriano, Lammers

BANI PE JOS. 200 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM PE LASVEGAS.RO LA 20 SUPER HOT. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Roma a suferit două înfrângeri consecutive după un început excelent de campionat. In ultima etapă a pierdut cu 4-0 la Udinese, apoi la mijlocul săptămânii a pierdut și în Europa League la Razgrad cu Ludogorets, scor 2-1. Roma rămâne însă o echipă puternică a Italiei, iar aceste două înfrângeri ar trebui să îi facă pe jucători să ia meciurile mai în serios. Cu un antrenor ca Mourinho pe bancă, 3 înfrângeri la rând ar fi ceva rar întâlnit, mai ales că joacă împotriva unei echipe fără victorie. Romanii probabil vor încerca să marcheze repede și să conserve avantajul, să vedem dacă vor și putea. Kumbulla, Zaniolo și El Shaarawy sunt accidentați.

Echipa probabilă Roma:
Rui Patricio – Smalling, Ibanez, Mancini – Cristante, Matic, Spinazzola, Karsdorp – Pellegrini, Dybala, Abraham

In meciurile directe de anul trecut, la revenirea lui Empoli în prima ligă, Roma a câștigat ambele meciuri cu 2-0 și 4-2. Roma ar trebui să înscrie 1-2 goluri, poate o va face și Empoli măcar o dată. Totuși, evoluțiile galben-roșilor nu au fost convingătoare pe tot parcursul sezonului, deși până de curând au avut rezultate bune. Nu este complet exclus ca Empoli să facă o surpriză din foamea de victorii. Cota pe X2 este destul de mică și nici nu oferă prea multă siguranță, de aceea mergem pe interval 2-3 goluri în meci. Sunt multe rezultate de așteptat care se încadrează aici. Mai greu este să se marcheze golul 2, pentru că la 5 goluri este destul de greu de crezut că se va ajunge.

JOACA ACUM 200 DE ROTIRI GRATUITE LA 20 SUPER HOT. FARA DEPUNERE, FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Empoli – AS Roma- 2-3 goluri în meci, Cota: 2.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE