Biletul Zilei

După reușita de ieri, Andrei Belciug propune o COTĂ 3 din două meciuri

Salutări! Ieri nu m-a mai trădat nimeni la ultimul meci și am prins biletul în cotă 5.50. Pentru astăzi n-am mai selectat cote multe și mici pentru că abia ies. Eu am încredere în cele două meciuri alese pentru astăzi, mai ales în cel feminin. Două cote de 1.75 care sper să îmi tripleze investiția.

Holger Rune a traversat o perioadă groaznică după ce a reușit performanța carierei, sfert de finală la Roland Garros. Danezul de 19 ani i-a mai învins doar pe Fognini și Paire de atunci, pierzând 9 meciuri. In primul tur la US Open l-a învins în 3 seturi pe Gojowczyk. Rune nu are constanță în joc, dar euforia sa și abilitățile incontestabile pe care le are în joc, mă fac să cred că poate câștiga măcar două seturi dacă nu și meciul. Returnează bine și asta îi va pune probleme lui Isner, care dacă își pierde seriviciul, cu greu mai poate face re-break. Rune este jucătorul mai versatil și mai bun la tenis.

Spre norocul lui Isner, el poate câștiga meciuri doar cu serviciul atât de greu de returnat, fie că e primul sau al doilea. La Cincinnati a fost destul de capabil și pe serviciul advers, reușind câteva break-uri cu jucători buni precum Tsitsipas, Hurkacz și Korda. Doar că nu i-a învins pe niciunul în 3 seturi, iar cu Tsitsipas chiar a pierdut în sferturi. In turul 1 l-a învins cu 3-0 pe Delbonis.

După părerea mea, Rune poate câștiga și minimum de seturi acest meci, de asta nu joc „over”, acolo unde pragul e foarte ridicat. Șansele să câștige un tie-break sunt destul de mari pentru Isner, dar eu cred că în măcar două seturi își va pierde serviciul și totodadă setul.

TI-AI PIERDUT NOROCUL? SCHIMBA OPERATORUL. FA-TI CONT PE SPORTINGBET PRIN ACEST LINK. DEPUI 500 RON SI JOCI DE 1.000 RON. SUCCES!

La feminin am emoții și mai mici, unde Marie Bouzkova, mașinărie de returnat mingi, o întâlnește pe compatrioata cehă, Karolina Pliskova, mașinărie de erori neforțate. Bouzkova a trecut de altă cehoaică în turul 1, Linda Noskova. Are un joc extrem de bine pus la punct, nu face aproape deloc greșeli și este unul dintre cei mai incomozi adversari din circuit. Și serviciul îl are foarte bun, dar și returul.

Pliskova a trecut de Linette în turul 1, cu victorie în super tie-break, după ce câștigase setul 1 cu 6-2. La Toronto a avut un parcurs bun, ajungând până în semifinale, eliminată de Haddad Maia. La Cincinnati abia a câștigat primul set cu Venus Williams, iar în turul 2 a pierdut cu Mertens. In acest moment este sub nivelul adversarei. S-au mai întâlnit de 2 ori, cu câte o victorie pentru fiecare, dar Bouzkova a câștigat cel mai recent meci, anul acesta la Madrid. Văd o victorie în două seturi pentru Bouzkova, jucătoarea mai constantă și mai calculată.

PARIAZA CU 500 RON IN PLUS! NU RATA BONUSUL DE BUN VENIT DE PE SPORTINGBET. TREBUIE SA-TI DESCHIZI OBLIGATORIU CONT PRIN ACEST LINK.

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 3.06
Isner – Rune- handicap seturi Rune (+1.5), cota 1.75
Ka. Pliskova – Bouzkova- 2, cota 1.75

LATER EDIT: Isner s-a retras și a înjumătățit cota. Dacă vreți, puteți să jucați 0-2 scor corect la Pliskova – Bouzkova, cota 2.70. Oricum asta voiam să joc inițial. Baftă!

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles