Biletul Zilei

Dupa castigul de ieri, Florin Vintila a pariat din nou 300 de lei pe doua meciuri. Avem biletul aici!

Inca ne uitam la biletul pe care ni l-a propus ieri prietenul nostru Florin Vintila. Inca il admiram, atat de mult ne-a placut. 

DA CUM SĂ RATĂM AȘA CEVA?!? 299 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ, DOAR PRIN ACEST LINK

Astazi, Florin merge exact pe aceeasi reteta de doua meciuri pe care a pariat tot 300 de lei, ca si ieri.

Florin Vintila nu vede nicio surpriza la Liverpool si Villarreal si este convins ca englezii nu vor avea soarta lui Bayern, pentru ca Jurgen Klopp nu isi subestimeaza niciodata adversarii si ii trateaza cu toata seriozitatea.

Nici la Bologna Florin nu crede ca vom avea parte de surpriza si a pariat un combo pe Inter.

Atentie! Mizele pariate de Florin nu trebuie sa ne influenteze. Fiecare dintre noi trebuie sa parieze atat cat isi permite, pentru ca orice castig din pariuri, indiferent de suma, trebuie sa fie o bucurie.

EU AM PARIAT BILETUL LA SUPERBET! DACA NU AI CONT LA EI, PRIMESTI 299 DE ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE! CE CÂȘTIGĂM TREBUIE SĂ ROTIM O SINGURĂ DATA. DOAR PRIN ACEST LINK

Biletul pe care a pariat astazi Florin Vintila este acesta:
Liverpool vs. Villarreal- gazdele castiga si inscrie primul si ultimul gol, Cota: 1.75
Bologna vs. Inter- oaspetii castiga si va avea mai multe cornere, Cota: 1.80
Cota finala este 3.15

Miza: 300 LEI
Castig potential: 945
Cod bilet: 892o- 1F22A1

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles