Biletul Zilei

DORU CRĂCIUN: TUNĂ! BILET TÂMPIT ÎN COTĂ 17.24. FORȚEZ CU 5 MECIURI.

Comunitate. Imi plange sufletul. Biletul in Cota 15 de ieri a fost ratat doar la Real Madrid – Leipzig: peste 2.5 goluri. Stim cat s-a terminat. Un blestemat de gol ne-a ars biletul. Ahhhh! Mergem inaintem. Nimic nu ne poate dobora. 

Am bagat astazi inca o fisa. Tot vanez astfel de bilete. Le joc mereu intr-o 100 de lei si caut cote finale de peste 10. 

De data aceasta chiar mi-am fortat norocul.  O sa merg pe un bilet in Cota 17.24.

L-am jucat pe Lasvegas.ro. 100 de lei = 1.724.

Il joaca doar cine vrea. Eventual extrageti doua/trei cote de pe bilet. Fiecare cu alegerea lui. Eu nu sunt tipster, da? Un simplu jucator ca voi 

Am adus si o promotie noua pe LasVegas.ro. Nu trebuie sa depuneti absolut nimic. Trebuie doar sa va deschideti un cont si primiti 100 de Rotiri Gratuite la cel mai nou joc din Romania.

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Biletul in Cota 17,24 jucat de Doru Craciun
Bodo/Glimt – Zurich – 1, Cota: 1.60
Rennes – Fenerbahce – 1, Cota: 1.75
Olympiacos – Freiburg – ambele marcheaza, Cota: 1.78
Zalgiris – Basel – ambele marcheaza, Cota: 1.88
Basaksehir – Fiorentina – ambele marcheaza, Cota: 1.84

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles