Biletul Zilei

Doru Craciun: Sunt ALL-In pe COTA 2.60.

Comunitate! Salutare. Hai ca scapam si de saracia asta de Liga Natiunilor. Live-ul de luni seara a mers prost. O pierdere de 2.400 de lei. Mi-au ramas in cont 2.600 de lei. O sa-i joc astazi pe toti pe un bilet in Cota 2.60. Ori imi asigur bugetul pentru urmatoare perioada, ori ma paște o nouă depunere. Eu cred in prima varianta. 

Am jucat 4 meciuri la COTA 2.60. Posibilul castig este de 6.760 de lei.  Practic pe acest bilet am nevoie de trei goluri. Sa marcheze Elvetia, Albania si Kosovo. Meciul din Portugalia nu m-ar deranja sa se termine egal. 

A trecut ceva timp de cand nu am jucat un bilet intr-o suma asa de mare. Sper ca mi-am ales momentul potrivit. 

NU trebuie sa copiati acest bilet. NU trebuie sa jucati aceeasi suma. Fiecare este responsabil de banii alocati catre pariurile sportive. 

Eu NU sunt tipster si NU pot garanta bilete castigatoare. 

Eu am jucat biletul pe LasVegas.ro. Inca nu ai cont? Iti vand un pont:

CADOU! AI 100 DE ROTIRI GRATUITE SI FARA CONDITII DE RULAJ LA CYBER  NU TREBUIE SA FACI DEPUNERE. TREBUIE DOAR SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK.

Biletul in COTA 2.60 jucat de Doru Craciun
Elvetia – Cehia – gazdele marcheaza, Cota: 1.19
Portugalia – Spania – 1X, Cota: 1.40
Kosovo – Cipru – gazdele marcheaza, Cota: 1.19
Albania – Islanda – gazdele marcheaza, Cota: 1.31

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles