Biletul Zilei

Doru Crăciun: Și dacă bubuie! Forțez bilet în Cotă 18.20. Îl poți plasa GRATIS cu 77 de lei!

Comunitateeeee! Suma tuturor respectelor. Diseara ne vedem LIVE. Ora 19:45. Sesiune extraordinara dedicata meciurilor din Uefa Champions League.

Voi face si retragerea de 10.400 de lei. Ahhh! Să vină purcelușii. Apropo! Mă uitam prin cont si am văzut ca am un rest de 91 de lei. Bang! I-am jucat pe un bilet in Cotă 18.20.

Sunt 7 meciuri pe bilet. Toate evenimentele sunt din Uefa Champions League. Ultima etapa, grea seara. Am jucat pe goluri, cornere, cartonase. Orice! Doar sa fie biletul castigator.

Eu am plasat 91 de lei pe bilet. Posibilul castig este de 1810 lei ( cu tot cu bonus )

ATENTIE! ATENTIE! ATENTIE! Puteti paria 77 de lei pe acest bilet. GRATIS! Da! Toata lumea are la dispozitie un Pariu Gratuit de 77 de lei. FARA DEPUNERE! Cum trebuie sa procedati? Simplu!

77 DE LEI PARIU GRATUIT. DOAR TREBUIE SĂ-TI DESCHIZI CONT LA BETANO PRIN ACESTL LINK ȘI PARIEZI PE CE VREI 77 DE LEI. PĂCAT SĂ RATEZI.

Cu 77 de lei castigul ar fi de 1.532 de lei. 

Eu NU sunt TIPSTER. Nu pot garanta eventuale castiguri. Joaca doar cine vrea acest bilet.

Biletul in Cota 18.20 jucat de Doru Craciun
Leverkusen – Brugge – peste 4.5 cornere Leverkusen, Cota: 1.36
Porto – Atl. Madrid – intre 2-5 goluri, Cota: 1.41
Bayern Munchen – Inter – sub 3.5 cartonase galbene, Cota: 1.38
Sporting – Frankufrt – 1X si peste 1.5 goluri, Cota: 1.76
Rangers – Ajax – peste 3.5 cornere gazdele, Cota: 1.48
Marseille – Tottenham  – peste 2.5 cartonase galbene gazdele, Cota: 1.82
Liverpool – Napoli – sub 3.5 cartonase galbene, Cota: 1.45

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles