Biletul Zilei

Doru Crăciun: Să trăiți! Astăzi joc un singur bilet. Imi pun speranțe într-o Cotă 8 !

Suma tuturor respectelor. Ieri m-au ars fara mila. N-am avut nici macar o sansa. Cam scarboase rezultate. Nici ziua de astazi nu arata prea bine. O sa joc un singur bilet. Merg pe o Cota 8. 

Sunt 5 meciuri pe bilet. Le-am tot învârtit, răsucit. Grele meciuri. Aceasta este realitatea. Un bilet e suficient pe ziua de astazi. O sa joc 300 de lei. 

Posibilul castig este de: 2.394. Beau 300 de grame de afinata daca iese acest bilet.

Eu am jucat biletul pe LasVegas.ro. Inca nu ai cont? Iti las un pont:

CADOU! AI 100 DE ROTIRI GRATUITE SI FARA CONDITII DE RULAJ LA CYBER  NU TREBUIE SA FACI DEPUNERE. TREBUIE DOAR SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK.

Biletul in Cota 8.00 jucat de Doru Craciun:
Romania – Bosnia – X pauza sau final, Cota: 1.73
Ungaria – Italia – peste 7,5 cornere, Cota: 1.48
Macedonia de Nord – Bulgaria – 1 pauza sau final, Cota: 1.62
Muntenegru – Finlanda – peste 1.5 goluri, Cota: 1.48
Anglia – Germania – sub 3.5 goluri, Cota: 1.30

224 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles