Biletul Zilei

DORU CRACIUN: NU NE OPRIM DIN AFACERI. JOC TARE PE COTA 2.

Ohhh! Comunitate!! Suma tuturor respectelor. Am fost putin absent in ultimele 72 de ore. O scurta pauza care mi-a prins chiar bine. Sunt pregatit pentru noi batalii. Mi-am facut pe astazi un bilet in Cota 2. Il joc cu 625 de lei. Tenis si handbal! 

Afacerile trebuie sa ruleze in fiecare zi. Cel putin in cazul meu. Nu pot sta linistit daca nu am cel putin un biletel in joc. 

Am gasit chiar o varianta interesanta de Cota 2. Am jucat biletul din 2 evenimente. 

Nadal – Auger Aliassime. Jucatorul canadian este cotat cu prima sansa la victorie. Ambii jucatori au pierdut primul meci din faza grupelor. Eu ma astept la un duel echilibrat. Un 7-5 / 7-5 ar fi perfect.

Steaua – Dinamo. Un derby in handbal care ar trebui castiga fara emotii prea mari de catre dinamovisiti. O formative care defileaza in handbalul romanesc.

Eu am jucat biletul pe LasVegas.ro. In luna noiembrie am un profit de exact 7.425 de lei.

Cota 2 de astazi am jucat-o cu o miza de 625 de lei. Posibilul castig este de 1.362 de lei. 

Atenite! Nu ai bani in cont? Avem o noua promotie! 150 de Rotiri Gratuite. Fara Depunere si fara conditii de rulaj. Le poti juca foarte simplu. Tot ce castigi ramane la tine in cont.

150 DE ROTIRI GRATUITE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE DOAR SĂ-TI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK. 

Eu NU sunt TIPSTER. Nu garantez eventuale castiguri. Atentie la sumele plasate. Multa bafta.

COTA 2 jucata de Doru Craciun.
R.Nadal – Felix Auger-Aliassime – peste 22,5 game-uri, Cota: 1.79
Steaua – Dinamo – 2, Cota: 1.22

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles