Biletul Zilei

Doru Craciun: Mă doare la bască. Joc în Cotă 5.15!

Domnilor! Suma tuturor respectelor. Am notat acest weekend in calendar. A fost senzational. 9.700 profit in acest moment in luna octombrie. Imi permit sa incerc un bilet in Cota 5 pe astazi. Nu garantez ca este castigator. Il joaca doar cine vrea.

Sunt 6 meciuri pe bilet. Am jucat doar cote mici. Ma intereseaza sa fie biletul castigator. Aruncati o privire peste aceasta Cota 5.15. Ramane la alegerea voastra daca o incercati.

ATENTIE! Puteti juca GRATIS BILETUL pe LasVegas.ro cu o miza de 25 de lei. Castigul ar fi de 125 de lei. 

VĂ DESCHIDEȚI CONT PRIN ACEST LINK PE LASVEGAS.RO ȘI AVEȚI UN PARIU GRATUIT DE 25 DE LEI + 111 ROTIRI GRATUITE. FĂRĂ DEPUNERE !!!

Eu nu sunt Tipster. NU pot garanta eventuale castiguri. Eu doar va prezint biletele jucate de mine.

Bilet in Cota 5.15 jucat de Doru Craciun:
West Ham – Bournemouth – peste 1.5 goluri, Cota: 1.32
Sassuolo – Verona – gazdele marcheaza, Cota: 1.19
Sepsi – FCSB – peste 1.5 goluri, Cota: 1.40
Le Havre – Metz – peste 1.5 goluri, Cota: 1.40
Aalborg – Viborg – oaspetii marcheaza, Cota: 1.23
Zaglebie – Lechia – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.36

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles