Biletul Zilei

Doru Craciun: Joc din placere un bilet in COTA 10. Il poti plasa GRATIS cu 25 de lei.

Comunitate. Suma tuturor respectelor. Am trecut cu brio de prima seara de UCL din aceasta saptamana. 2 din 2 bilete castigatoare. Cota 3.50 si Cota 6. ATENTIE! Astazi ne vedem LIVE, ORA 19:45. Mi-am permis sa plasez si un bilet in Cota 10. Il joaca doar cine vrea.

Sunt 6 evenimente pe bilet. Toate meciurile sunt din grupele Uefa Champions League. Am pariat si pe marcator in meci la Inter – Plezen. Am mers si pe goluri, cartonase.

Nu e simplu biletul. Niciodata un bilet in COTA 10 nu este simplu. Indiferent de ce ai juca. 

Am jucat biletul cu exact 172 de lei. Biletul este plasat pe LasVegas.ro. Posibilul castig este de: 1.726 de lei. 

Toata lumea poate plasa acest bilet GRATIS. Avem o promotie noua. Pariu Gratuit de 25 de lei + 111 Rotiri Gratuite. Fara depunere si doar la inregistrare. Trebuie doar verificat contul. Cum luati acest BONUS?

ITI DESCHIZI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK SI PRIMEST PARIUL GRATUIT DE 25 DE LEI + 111 ROTIRI GRATUITE. DE CE SA NU PROFITI? 

Biletul in COTA 10 jucat de Doru Craciun:
Inter – Plzen – Lautaro Martinez marcheaza, Cota: 1.75
Barcelona – Bayern Munchen – peste 2.5 goluri, 1.42
Tottenham – Sporting – 1X si peste 1.5 goluri, Cota: 1.38
Frankfurt – Marseille – gazdele marcheaza, Cota: 1.23
Atletico Madrid – Leverkusen – peste 4.5 cartonase galbene, Cota: 1.62
Ajax – Liverpool – gol in ambele reprize, Cota: 1.47

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles