Biletul Zilei

Doru Craciun: Incerc un bilet supriza in COTA 10. Aveti Bonus de 30% pe bilet.

Comunitate! Salutare. O prima veste buna. Sambata, ora 19:00, ne vedem LIVE pe canalul de youtube “ Doru Craciun” 

A doua veste buna. Mi-am propus ca pe viitor sa incerc si bilete in cota 10. Le voi juca in aceeasi miza. Cel mai probabil cu 100 de lei. Am nevoie de un castig la 10 bilete macar sa-mi scot investita. Haideti sa vedem cum o sa functioneze. Oricum! Acest gen de bilete le jucam fara presiune si de multe ori e cea mai inteleapta varianta. 

Pe biletul in Cota 10 de astazi am mers pe 6 evenimente. Meciuri din Franta, Belgia, Austria II, Olanda II, Germania si Croatia.  

O spun cu sinceritate. Imi este cel mai drag sa construiesc astfel de bilete. O reala placere. De ce?! Pentru ca nu joc o suma mare pe bilet si atunci dispare presiunea. 

AR FI PACAT SA NU PROFITI. AI 200 DE ROTIRI GRATUITE, FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAS LA 20 SUPER HOT. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Probabil voi juca 4-5 bilete pe saptamana de acest gen. Pe fiecare varianta voi juca cate 100 de lei. 4 bilete castigatoare pe luna in COTA 10 ar insemna un profit garantat. 

E clar ca un bilet in Cota 10 are nevoie si de sansa. Dar oare in pariuri nu cumva acel gram de noroc face mereu diferenta? 

Biletul de astazi in mare parte se bazeaza pe cornere si goluri. Poate nu vreti sa jucati toate cele 6 meciuri. Puteti alege doar evenimentele in care aveti incredere. 

Nu uitati ca eu NU sunt tipster. Doar va prezint biletele pe care le joc. Habar n-am daca voi castiga sa nu. 

Pariati responsabil.

HAI CU ECRANUL DE SEPTARI. JOCI GRATIS 200 DE ROTIRI GRATUITE LA 20 SUPER HOT. SUNT FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ. FA-TI CONT ACUM PRIN ACEST LINK.

Biletul in COTA 10.39 jucat de Doru Craciun
Lens – Troyes – peste 8,5 cornere, Cota: 1.48
St.Truidense – Standard Liege – 1X, Cota: 1.35
BW Linz – Lafnitz – peste 2.5 goluri, Cota: 1.54
Heracles – Venlo – peste 2.5 goluri, Cota: 1.53
Werder Bremen – Augsburg – peste 8,5 cornere, Cota: 1.50
Sibenik – Hajduk Split – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.47

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles