Biletul Zilei

Doru Craciun: Incerc un bilet in COTA 10. Il poti plasa Gratis cu 25 de lei !

Comunitate. Suma tuturor respectelor. Ma resimt dupa Live-ul de duminica. Era sa-mi ia foc creierul. In luna octombrie am un profit de exact 300 de lei. Atat s-a putut. Sper sa raman pe plus pana la final de luna. E tot ce conteaza. Astazi o sa joc in Cota 2 si in Cota 10. Atentie! Biletul in Cota 10 il puteti plasa gratis cu o miza de 25 de lei. 

Sunt 7 meciuri pe bilet. Oferta nu este foarte stralucita, dar acest lucru nu ne impedica sa speram. Am jucat pe goluri si lovituri de la colt. Am si fortat pe o Cota de 1.84 la meciul dintre Lecce – Fiorentina. Am gasit si cateva cote interesante. Ex: minim 4 cornere in meci pentru CFR la o cota: 1.40. 

Atentie! Daca vrei sa joci biletul pe LasVegas.ro ai un Bonus de 25%. Gasesti biletul in sectiunea Ponturile Zilei

ITI DESCHIZI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK SI PRIMEST PARIUL GRATUIT DE 25 DE LEI + 111 ROTIRI GRATUITE. DE CE SA NU PROFITI? 

Biletul in Cota 10.61 jucat de Doru Craciun:
CFR Cluj – Sepsi – peste 3.5 cornere CFR, Cota: 1.44
Lecce – Fiorentina – peste 9.5 cornere, Cota: 1.84
Otelul – Concordia Chiajna – gazdele marcheaza, Cota: 1.23
Goteborg – Malmo – peste 1.5 goluri, Cota: 1.25
Ankaragucu – Fenerbahce – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.40
Charlton – Portsmouth – peste 1.5 goluri, Cota: 1.30
Olympiacos – PAOK – peste 1.5 goluri, Cota: 1.43

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles