Biletul Zilei

Doru Crăciun: Încerc să-mi înmulțesc investiția de cinci ori. Merg pe o COTĂ: 5.64!

Domnilor! Suma tuturor respectelor. Nu a fost sa fie biletul de ieri in Cota 6.42 castigator. Două goluri m-au trădat. Astăzi mă duc după un bilet în Cotă 5.64.

Nu uitați de Episodul 115, Pontul Nostru. Puteți urmări emisiunea AICI

Pariez doar pe meciuri din fotbal. Sunt 4 evenimente pe bilet.

Aston Villa – Liverpool. Ceva mă face cred că Liverpool câștigă fără emoții pe Villa Park. Ok! Toată lumea joacă 2 solist. Să sperăm că nu plângem pe seară.

Barcelona – Celta. Un duel în care ar trebui să vedem ceva acțiune și goluri. Pare a fi meci de GG. De ce să nu avem goluri în ambele reprize?

Granada – Bilbao. Meci cu miză și presiune uriașă in ambele tabere. Vor sări scântei. Granada vrea să scape de retrogradare, Bilbao vrea să prindă Europa, iar eu vreau multe cartoanșe galbene in meci.

Kriens – Vaduz. Liga a doua din Elveția. Să trăiască statistica. Merg pe goluri.

VREI SĂ JOCI GRATIS ACEST BILET? PARIAZĂ FĂRĂ DEPUNERE 30 DE RON. INREGISTREAZĂ-TE ACUM PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK.

Joc de vreo 21 de ani la pariuri. Am și câștigat, dar am și pierdut. Cred că totuși înțeleg cu ce se mănâncă acest joc. Cu toat respectul vă spun. NU te poți îmbogăți peste noapte din pariuri. Este imposibil să câștigi zilnic si este la fel de imposibil să câștigi pe termen lung dacă nu ai o strategie.

Știu că mulți ar vrea ca eu să ofer zilnic bilete câștigatoare. Sunt si eu un simplu antreprenor. Eu NU pot garanta absolut nimic. Doar vă prezint ce joc.

Cine crede că exista meci, cotă, bilet sigur….suferă de naivitate.

Pumnii strânși. Pariați responsabil.

EXCLUSIV: PACHET DE 50 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT + PARIU GRATUIT DE 30 RON. TOTUL FĂRĂ DEPUNERE. TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK.

BILETUL ÎN COTĂ 5.64 PARIAT DE DORU CRĂCIUN
Aston Villa – Liverpool – oaspeții marchează minim 2 goluri, Cotă 1.50
Barcelona – Celta – gol in ambele reprize, Cotă 1.47
Granada – Bilbao – peste 5.5 cartonașe galbene, Cotă 1.80
Kriens – Vaduz – peste 2.5 goluri, Cotă 1.42

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles