Biletul Zilei

Doru Craciun incepe saptamana cu un bilet in COTA 7.48. Pumnii stransi.

Domnilor! Suma tuturor respectelor. Ieri a fost mai mult decat bine. Bilete in Cota 6.15 si Cota 8.63 castigatoare. Am adunat ceva profit! 

Patru meciuri pentru Cota 7.48
Astazi am zis sa merg oarecum pe favorite. Am jucat 1 la Espanyol si Fenerbahce. Meciuri grele ambele, dar cotele merita incercat. Poate vom avea parte de o zi in care rezultatele sa ne avantajeze. Am completat biletul cu un meci din Cupa Africi si Torino – Fiorentina. 

Ar fi pacat sa ratezi o asemenea promotie. 22 de lei bonus sport + 222 de Rotiri Gratuite! Fara depunere! Joaca AICI!

Il puteti incerca si voi, sau puteti selecta doar anumite evenimente de pe acest bilet. NU vreau sa ma intelegeti gresit. Eu imi doresc din tot sufletul sa va ajut, dar nu va pot garanta castigul. Si eu sunt un simplu jucator…le fel ca si voi. Daca e sa castig…poate vor castiga si unii care ma urmaresc. Imi doresc enorm sa se intample asta. Bafta sa avem si pariati responsabil.

Astazi am filmat Episodul 84, Pontul Nostru. Emisiunea o sa apara diseara pe YouTube.

Vrei sa joci GRATIS? Ai 22 de lei bonus sport si 222 de Rotiri GRATUITE! Fara DEPUNERE. Click AICI 

Biletul jucat de Doru Craciun:
Maroc – Ghana – 1X si 0-4 goluri, Cota: 1.32
Torino – Fiorentina – ambele marcheaza, Cota: 1.72
Espanyol – Elche – 1, Cota: 1.83
Fenerbahce – Adana – 1, Cota: 1.80
COTA FINALA: 7.48

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles