Skip to content

Doru Crăciun: Încep luna aprilie cu un bilet în Cotă 4.88. Îl poți plasa Gratis cu 50 Ron!

Comunitate! Suma tuturor respectelor. Am plasat primul bilet pe luna aprilie. Mi-am ales șase meciuri pentru o Cotă finală de 4.88. Sunt evenimente exclusiv din fotbal. Sper să facem bani frumoși în această lună. Am plasat biletul cu 527 Ron. Voi îl puteți plasa Gratis cu o miză de 50 Ron dacă NU aveți cont deschis pe LasVegas.ro.

ATENȚIE! ÎȚI DESCHIZI CONT PE LASVEGAS.RO APĂSÂND PE ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI UN PARIU GRATUIT DE 50 RON. ESTE NEVOIE DOAR DE VALIDAREA CONTULUI!

Domnilor! Analizați biletul și plasați doar meciurile în care aveți încredere. Poate aveți și alte idei. Biletele mele NU pot garanta eventuale câștiguri.  Eu am luat șase evenimente. Avem așa:

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj. În mod normal e meci de 2 solist. Nu cred că CFR își permite să rateze poate singurul obiectiv rămas în picioare. Titlu este compromis. Trupa lui Mutu ar trebui să pună mare preț pe Cupă.

West Ham – Tottenham. Un meci în care probabil majoritatea pariorilor vor aștepta goluri multe. Din punctul meu de vedere e meci de GG și 3+

Newcastle – Everton. Chiar dacă formația gazdă are multe probleme de lot nu cred că Everton are forța să câștige pe St. James Park. Posibil să fie și un meci în care ambele formații să marcheze.

Juventus – Lazio. Primul meci din semifinalele Cupei Italiei. E clar că Juventus se gândește doar la Cupă. Singurul trofeu rămas în joc, Inter este campioană. Lazio a menajat câșțiva jucători în meciul de campionat chiar contra celor de la Juventus. Lazio a dominat meciul din weekend, dar cred că în aceast seară scenariul o să fie altul.

Benfica – Sporting. Benfica a pierdut prima mansă cu 2 – 1. Posibil ca și în această seară să avem un meci de 3+

Bournemouth – Crystal Palace. L-aș fi încercat și un X pauză sau final. Cred că Palace s-ar mulțumi cu un rezultat de egalitate. Până la urmă cred că ambele formații NU ar spune NU unei remize.

Am plasat biletul pe LasVegas.ro. O să-l găsiți și în secțiunea Ponturile Zilei cu Bonusul aferent ( 20% )

Eu am plasat 527 Ron X Cotă 4.86 = 2574 Ron

Pariați Responsabil!

AI UN PARIU GRATUIT DE 50 RON FĂRĂ DEPUNERE DACĂ ÎȚI DESCHIZI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK.

Biletul în Cotă 4.86 plasat de Crăciun Doru

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE