Biletul Zilei

DORU CRĂCIUN: ÎI LUĂM PRIN SURPRINDERE. COTĂ 11 DIN 4 MECIURI !!!

Comunitate. Suma tuturor respectelor. Am rasfoit oferta pe toate partile. Pana la urma m-am hotarat sa joc un bilet in Cota 11.19. Il puteti juca si voi GRATIS. Dam in speciale mai ceva ca in pacanele.

Sunt 4 meciuri pe bilet. Ii luam prin surprindere. Am jucat doar pe pariuri speciale.

Inaki Williams marcheaza in Bilbao – Valladolid, cota 2.35. Interesant. Peste 2.5 galbene pentru Osasuna in meciul cu Barcelona. Inca o cota atractiva. Mi-a iesit un bilet in Cota 11.19. Eu l-am plasat pe LasVegas.ro.
200 de lei X Cota 11.19 = 2.238 de lei.

Atenite! Nu ai bani in cont? Avem o noua promotie! 150 de Rotiri Gratuite. Fara Depunere si fara conditii de rulaj. Le poti juca foarte simplu. Tot ce castigi ramane la tine in cont.
150 DE ROTIRI GRATUITE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE DOAR SĂ-TI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Eu nu sunt TIPSTER. Nu pot garanta eventuale castiguri. Bafta sa avem.

Biletul in Cota 11.19 jucat de Doru Craciun:
Dinamo – Sepsi – peste 2.5 cartoanse galbene pentru Dinamo, Cota: 1.70
Osasuna – Barcelona – peste 2.5 cartonase galbene Osasuna, Cota: 1.83
Athletic Bilbao – Valladolid – Inaki Williams marcheaza, Cota: 2.35
Bochum – G’ladbach – peste 8,5 cornere, Cota: 1.53

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles