Biletul Zilei

Doru Craciun: Am refacut biletul de astazi. Joc in COTA 4.29! Aveti un Bonus de 30%

Comunitate. Salutare. Am dat cash out la biletul in Cota 2. L-am plasat cu 800 de lei si am dat Cash Out la 682 de lei. Aveam Leeds – Nottingham anulat si am zis ca e mai ok sa-l refac. Am mers pe un bilet in Cota 4.29

ATENTIE! Daca vreti sa plasati biletul pe Lasvegas.ro aveti un BONUS de 30% pentru un posibil castig. Gasiti biletul in sectiunea “Ponturile Zilei”.

Am plasat exact 283 de lei pe acest bilet. Castigul este de 1.214 RON. NU trebuie sa plasati aceeasi suma. Jucati doar evenimentele in care aveti incredere.

Multa bafta sa avem! Pariati Responsabil. 

200 de Rotiri Gratuite si fara depunere sau conditii de rulaj la 20 SUPER HOT. Doar trebuie sa va faceti cont pe Lasvegas.ro prin acest link.

Biletul in Cota 4.28 jucat de Doru Craciun
FCSB – Voluntari – peste 7,5 cornere, Cota: 1.54
Empoli – Roma – peste 1.5 goluri, Cota: 1.29
Almeria – Osasuna – peste 1.5 goluri, Cota: 1.43
Alkmaar – Zwolle – peste 2.5 goluri, Cota: 1.51

223 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles