Biletul Zilei

DORU CRACIUN: Am pregatit cateva beri reci si un bilet in COTA 4.49.

Comunitate! Salutare. Multumesc celor care au stat aseara cu mine pe sesiunea LIVE. Am intrat cu 4.500 ron si am parasit sesiunea cu 10.330 ron. Un profit excelent. Ne revedem si duminica, ora 18.15.

Astazi o sa ma relaxez cu un bilet in Cota 4.49. L-am plasat in 250 ron. 

Am jucat patru evenimente. Campionate din Italia, Anglia si Olanda II. Posibilul castig este de 1.126 ron. Sa incep saptamana cu o “victorie” ar fi senzational. Cu siguranta berile s-ar inmulti. 

ASTAZI JOCI GRATIS SI FARA DEPUNERE. 15 RON FREEBET + 25 RON LIVE CASINO + 15 RON EXTRA LOTO + 100 ROTIRI GRATUITE. DOAR TREBUIE SA-TI FACI CONT PRIN ACEST LINK. 

Roma – Cremonese. Sunt fan Mourinho. L-am injurat cat pentru 7 vieti, dar si-a facut echipa la Roma. Daca nu ii bati nici pe descultii de la Cremonese? 3-0 ar trebui sa se termine. Doamne fereste de surprize. 

Manchester United – Liverpool. Echipa lui Klopp joaca pe terenul celor mai slabi din curtea scolii. Ramane totusi un urias derby. Rashford, Ronaldo, Sancho in atac. Oricand pot da gol si cei de la United. Sa fie spectacol!

Sampdoria – Juventus. Off! “Batrana doamna”. O alta echipa care mi-a nenorocit multi bani in viata asta. Atentie! Sunt probleme de lot pe la Juve. Nu m-ar surprinde o “boabă” marcata de Sampdoria. 

Jong AZ – Almere. Statistica!

Sunt nevoit sa ma repet. NU oblig pe nimeni sa joace acest bilet. Fiecare trebuie sa joace dupa propria inspiratie. Eu doar va prezint biletele plasate de mine. NU bag mana in buzunarul nimanui. 

Eu NU sunt tipster. Multa bafta sa avem si Pariati Responsabil. 

ATENTIE! 55 DE RON SUB FORMA DE BONUS + 100 DE ROTIRI GRATUITE! ESTI LA UN SINGUR CLICK DISTANTA. TOTUL FARA DEPUENRE! TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. 

Biletul in COTA 4.49 jucat de Doru Craciun
Roma – Cremonese – 1 si peste 1.5 goluri, Cota: 1.42
Manchester UTD – Liverpool – peste 2.5 goluri, Cota: 1.53
Sampdoria – Juventus – peste 1.5 goluri, Cota: 1.30
Alkmaar – Almere – ambele marcheaza, Cota: 1.59

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles