Biletul Zilei

Doru Craciun: Ador senzatiile tari. Joc in COTA 10 doar pe tenis!

Suma tuturor respectelor! Cum am putut sa pierd ieri biletul in Cota 5.30 la ultimul meci. Baschetul vietii. Ok! Se putea da cash out. Sper ca multi dintre voi au facut-o. Astazi joc un bilet in Cota 10. Fara prea mare presiune. NU e nevoie sa investim o suma mare. Jucam de placere.

Am ales sa pariez doar pe tenis. Ieri am prins niste cote chiar ok pe Roland Garros. Sa vedem daca tine smecheria si astazi. 

Sunt 5 meciuri pe bilet. Am jucat pe numar de game-uri si victorie Medvedev. Un duel deloc simplu contra lui Kecmanovic. 

Nu pariez foarte des pe tenis, dar am zis ca astazi o sa ma relaxez in fata televizorului. Ar fi si pacat sa nu am un bilet exclusiv pe tenis. 

BONUS URIAS LA CASINO. 1.000 RON + 333 DE ROTIRI GRATUITE SE ACORDA INSTANT. FA-TI CONT PRIN ACEST LINK. 

Fratilor! Oare trebuie sa ma repet? Biletele mele nu pot garanta castiguri. Este evident acest lucru. Doar un incepator ar putea gandi altfel.

Eu doar va prezint biletele pe care le joc eu. Aceasta este misiunea si placerea mea, dar decizia finala este in mainile voastre. 

NU este nimeni obligat sa plaseze aceste bilete. Eu NU sunt tipster. 

Va sfatuiesc sa Pariati Responsabil. Pumnii stransi biletului. 

CUM SUNA 1.000 RON + 333 DE ROTIRI GRATUITE? NU RATA BONUSUL DE BUN VENIT LA UNIBET. TREBUIE SA TE INREGISTREZI EXCLUSIV PRIN ACEST LINK.

Biletul in Cota 10.22 jucat de Doru Craciun
D.Goffin – H.Hurkacz – peste 34,5 game-uri, Cota: 1.50
Ymer – S.Tsitsipas – peste 27,5 game-uri, Cota: 1.50
M.Kecmanovic – D.Medvedev – 2, Cota: 1.67
Q.Zheng – A.Cornet – peste 19,5 game-uri, Cota: 1.60
M.Keys – E. Rybakina – peste 20,5 game-uri, Cota: 1.70

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles