Biletul Zilei

Doamnelor si Domnilor! Florin Vintila ne livreaza o COTA 22 ! Posibilul castig? 4.231 RON

Comunitate! Salutare la toata lumea. Ne-a fost dor de un bilet jucat de Florin Vintila. Prietenul nostru se intoarce cu reteta consacrată. Pariuri exclusive pe goluri si o cota finala mai mult decat tentanta. Incercam o Cota 22?

Cum ar fi sa ne inmultim investitia de 22 de ori? Ohh! Ce bine suna. Florin Vintila vine astazi in ajutorul nostru cu un bilet in Cota 22.

Important este sa avem o seara cu goluri multe, minim 2 reusite pe meci. Este acel tip de bilet pe care Florin l-a bifat de multe ori.

Sunt 12 evenimente. Toate jucate in over 1.5 goluri sau interval goluri. Da! Par multe evenimente pe bilet, dar nici cotele nu sunt deloc mari.

Florin a plasat biletul pe platforma SUPERBET.

ATENTIE! Aveti sansa de a castiga undeva la 1.250 de RON daca bilet ar fi castigator. Totul GRATUIT.

PUTETI PARIA 57 DE RON PE ACEST BILET. FARA DEPUNERE! GRATIS! DOAR TREBUIE SA VA INREGISTRATI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK.

Astfel de bilete NU se joaca in sume foarte mari. Cine cred ca o cota 22 este usor de bifat…se inseala. Florin a plasat 150 de RON pe acest bilet. Posibilul castig este de 4.231 RON. Pumnii stransi pentru Florin.

Este evident ca nimeni NU trebuie sa plaseze aceeasi suma. Biletele noastru NU garanteaza eventual castiguri. Noi doar va prezentam ce jucam.
NU baga nimeni mana in buzunarele voastre. Fiecare decide cat si pe ce vrea sa parieze.

Mult succes.

DE CE SA RATEZI ACEASTA SANSA? AI 289 DE ROTIRI GRATUITE + FREEBET DE 57 RON. FARA DEPUNERE. INREGISTREAZA-TE ACUM LA SUPERBET DOAR PRIN ACEST LINK.

Biletul jucat de Florin Vintila

Leeds – Chelsea – intre 2-5 goluri, Cota: 1.25

Watford – Everton – peste 1.5 goluri, Cota: 1.30

Leicester – Norwich – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25

Wolves – Manchester City – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25

Sevilla – Mallorca – peste 1.5 goluri, Cota: 1.35

Copenhaga – Silkeborg – intre 2-6 goluri, Cota: 1.32

Randers – Aalborg – peste 1.5 goluri, Cota: 1.25

Sion – Luzern – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25

Servette – Lugano – intre 2-6 goluri, Cota: 1.30

Molde – Odd – intre 2-5 goluri, Cota: 1.32

PSV – NEC – intre 2-5 goluri, Cota: 1.37

G.A Eagles – Feyeenord – intre 2-5 goluri, Cota: 1.32

Cota totala: 21,94

Miza: 150 RON

CASTIG POTENTIAL: 4.231

Cod bilet: 729A-0ZF08Z

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles