Biletul Zilei

Doamnelor si domnilor!!! Floooorin Vintila joaca in Cota 11.19. Incercam biletul?

Comunitate! Salutare. Florin Vintila se intoarce in echipa titularilor. Prietenul nostru nu a stat astazi foarte mult pe ganduri si a jucat in Cota 11.19. Stilul care l-a consacrat. Posibil castig? 2.192 RON.

Povestea biletului de astazi se scrie in sase meciuri. Posibila reteta castigatoare vine din fotbal.. 

Florin si-a indreptat atentia doar spre campionatele de top. Pe bilet se regasesc si trei pariuri pe favorite. Victorie Barcelona, Leipzig, Monaco. In derby-ul zilei din Anglia asteptam goluri. Tinem pumnii stransi si celor de la Milan.

Biletul a fost jucat de Florin Vintila pe platforma SUPERBET.

PUTETI JUCA GRATIS SI FARA DEPUNERE ACEST BILET. AVETI UN FREEBET DE 50 RON PE SPORT DACA VA INREGISTRATI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. BONUS 199 DE ROTIRI GRATUITE

Florin va recomanda sa va inspirati din cele sase selectii asezate pe bilet. Alegeti doar meciul si cota in care aveti incredere. Miza plasata de el NU trebuie sa va influenteze. Nimeni nu este obligat sa joace aceeasi suma de bani. Noi nu suntem tipsteri. Noi nu va putem garanta eventual castiguri.

Pariati responsabil si pumnii stransi pentru biletul jucat de Florin. 

FĂRĂ DEPUNERE! NU RATA ACEASTĂ ȘANSĂ. AI UN PARIU GRATUIT DE 50 RON ȘI 199 DE ROTIRI GRATUITE. ÎNREGISTREAZĂ-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK

Biletul in Cota 11.19 jucat de Florin Vintila:
Levante – Barcelona – 2, Cota: 1.42
Manchester City – Liverpool – ambele marcheaza, Cota: 1.65
Torino – Milan – oaspetii castiga cel putin o repriza, Cota: 1.52
Napoli – Fiorentina – X sau 3+, Cota: 1.40
Leipzig – Hoffenheim – 1,Cota: 1.58
Monaco – Troyes – 1, Cota: 1.42
COTA TOTALA: 11.19

MIZA: 200 RON
POSIBIL CASTIG: 2.192 RON
COD BILET: 893C-SPBXZY

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles