Biletul Zilei

Doamnelor si Domnilor. Aplauze! Transfer rasunator. Zsolt “Jojo” Ferencz este in echipa Pontulnostru.ro


Dream Team pe Pontulnostru.ro.
Anul a inceput cu achizitia unui start de pe piata pariurilor din Romania. Cunoscut, aplaudat, cautat, apreciat, inspirat, Zsolt “Jojo” Ferencz este de astazi titlular in echipa Pontulnostru.ro.

Au trecut aproape doua decenii de cand a pasit pentru prima oara intr-o agentie de pariuri. La aniversarea unei cariere impresionante de 20 de ani petrecuti cu cel putin un bilet de pariuri zilnic in buzunar, Ferencz Zsolt sare in ajutorul tuturor pariorilor din Romania.

Deschideti sampania. Biletele lui “Jojo” sunt de astazi pe Pontulnostru.ro
“Unii trag sa castige premiul Nobel, altii tanjesc dupa Oscar. Nu eu am ales viata asta…viata asta m-a ales pe mine. Sunt un actor, iar de astazi joc pe cea mai mare scena din Romania. Unii colectioneaza vinyl-uri, unii timbre vechi,noua ne place sa colectionam castiguri. Cat mai multe! Cat mai dese. 20 de ani de succese, nopti nedormite. Le-am vazut si le-am trait pe toate, ne place acest stil de viata si asa va fii pana in ultima zi petrecuta cu un bilet de pariuri in buzunar si cu o femeie frumoasa langa noi. Nimic nu e mai dulce decat gustul banului nemuncit!”. ne-a transmis Ferencz.

ATENTIE! Ultimele 48 de ore. Peste 300 de Rotiri Gratuite la Shining Crown daca iti deschizi cont la Superbet prin acest link.

Jojo s-a remarcat pentru stilul sau aparte de joc. Cu o precizie de lunetist, Ferencz ne-a uimit cu o colectie impresionanta de bilete castigatoare in ultimii ani.
NU am transferat in echipa noastra un parior sclipitor, ci si un om cu un suflet imens.
Jojo! Noi ti-am pregatit o reteta excelenta de calmante. Esti in fata unei adevarate provocari. Ai o cota de 1.10 ca o sa te descurci. Esti unul dintre pariurile noastre.
Multa bafta. 

Biletul de astazi jucat de JOJO:
Hochei: Rogle – Frolunda – 1X, Cota: 1.47
Fotbal: Forest Green – Exeter – gazdele castige cel putin o repriza, Cota: 1.32

PROMOTIE LIMITATA! 339 de Rotiri GRATUITE la Shining Crown daca iti deschizi cont la Superbet prin acest link.

262 posts

About author
Sunt Zsolt "Jojo" Ferencz, pentru prieteni doar JOJO Dacă ar fi să mă descriu în 3 cuvinte aș spune doar atât: ambițios, direct, jucător! De mic mi-a plăcut să risc și tot de mic mi-a plăcut să am bani la mine! Astea două se îmbină într-o combinație care mă face să simt că trăiesc până în măduva oaselor! Multe nopți nedormite, stres, dar și satisfacții pe măsură! Mă fascinează cum pariurile te pot face să te simți dintr-un om pierdut, fără speranță în câteva secunde stăpânul lumii, dar desigur și vice-versa e valabilă. De asta am promovat și voi promova mereu jocul inteligent și responsabil! Fiecare om are nevoie de o doză mică de "nebunie", un "ceva" care să îl facă să simtă că trăiește cu adevărat. Pentru mine o cotă 2 câștigătoare care este jucată de mii și mii de oameni, energia cu care mă încarcă miile de mesaje de mulțumire ale oamenilor care își pun speranța în mine este acel "ceva”! Sunt mână în mână cu casele de pariuri, le-am luat banii cu două mâini de cand mă știu și asta voi face până când..."It ain't over until it's over!" (The Gambler) Atenția voastră mă onorează și mă motivează. Țineți aproape de comunitatea PontulNostru.ro pentru cât mai multe câștiguri! 9 din 10 doctori recomandă banul nemuncit ca fiind cel mai bun remediu pentru a vindeca monotonia! PontulNostru, câștigul vostru! Forza!
Articles