Biletul Zilei

DE 53 DE ORI SUMA INVESTITA. FULARUL LUI FLORIN VINTILA VALOREAZA 10.300 RON.

Doamnelor si domnilor. Trece iarna, dar fularele vor ramane la moda pentru noi si la temperaturi de 45 de grade. Florin Vintila a plasat un “fular” de toata frumusetea. Cota 53 pentru un castig de 10.300 RON.

Sa nu uitam de isprava comisa de Florin Vintila acum cateva zile. Un fular castigator care a valorat undeva la 12.000 de RON. Ce poveste frumoasa, o poveste care noi speram ca o vom vedea tot mai des. 

Florin si-a incercat astazi norocul intr-un bilet cu o cota finala de 53. Sunt 13 evenimente. Meciurile se joaca astazi, sambata si duminica. 

Biletul este jucat la SUPERBET. Codul: 7291-0GJSCW

ATENTIE! Puteti juca GRATIS acest bilet si fara depunere. Aveti 49 de RON pe Sport si 199 de rotiri gratuite la Superbet daca va INREGISTRATI prin acest LINK.

Florin joaca saptamanal astfel de bilete. Trebuie doar sa avem rabdare si sa fim realisti. Nu poti prinde in fiecare zi / saptamana / luna astfel de bilete. Vorbim totusi de 13 meciuri. Din aceste evenimente va puteti construi si alte bilete in meciuri mai putine. Totul tine si de inspiratia voastra. 

Multa bafta si sa-i tinem pumnii stransi lui Florin Vintila. 

Pariaza GRATIS biletul lui Florin. Inregistreaza-te la SUPERBET prin acest link si ai 49 de RON pe Sport si 199 de rotiri Gratuite. FARA DEPUNERE

Biletul jucat de Florin Vintila
Schalke – Paderborn – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.32
Mainz – Leverkusen – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.40
Juventus – Torino – gazdele castiga cel putin o repriza, Cota: 1.35
Gent – Seraing – 1, Cota: 1.35
Lille – Metz – pauza sau final 1, Cota: 1.37
West Ham – Newcastle – 2-5 goluri, Cota: 1.37
Augsburg – Freiburg – peste 1.5 goluri, Cota: 1.32
Wolfsburg – Hoffenheim – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.40
Crystal Palace – Chelsea – oaspetii castiga cel putin o repriza, Cota: 1.37
Arsenal – Brentford – pauza sau final 1, Cota: 1.32
Willem – Ajax – peste 7,5 cornere, Cota: 1.30
Salernitana – Milan – 2, Cota: 1.37
Dortmund – M’gladbach – peste 2.5 goluri, Cota: 1.43
Biletul este jucat la SUPERBET. Codul: 7291-0GJSCW

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles