Biletul Zilei

CS U Craiova – FC Voluntari. Propunem o cotă de 2.04

Etapa a 12-a din Superliga României începe astăzi cu partida dintre Univ. Craiova și Voluntari, care se va disputa pe „Ion Oblemenco” de la ora 21:00.

Craiova este pe locul 5, la 7 puncte sub primele două locuri, dar cu un meci mai puțin disputat decât acestea. Toate cele 5 victorii ale echipei au venit pe teren propriu, locul de unde a strâns 16 din cele 17 puncte. Meciul cu FC U Craiova a fost teoretic în deplasare, dar practic, a fost tot acasă, pe același stadion. Față de ultimii ani, parcă acum CSU nu mai dă același randament ofensiv, deși acel meci terminat 4-3 contra Farului ne-ar putea contrazice. Totuși, în rest a mai avut un meci cu 4 goluri, cu Sepsi. Toate celelalte meciuri s-au încadrat în intervalul 1-3 goluri. Markovic este incert. Koljic este accidentat.

Echipa probabilă CS U Craiova:
Arlauskis – Găman, Screciu, Papp, Bancu, Mitrea – Crețu, Căpățînă, Vînă, Hanca – Ivan

ULTIMA ZI DE PROMOȚIE. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3 RON. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

FC Voluntari are parte de un sezon net inferior celui de anul trecut, când a terminat pe locul 4, la un pas de cupele europene. Are 12 puncte în 11 meciuri și este pe locul 11. Ultima etapă a fost cu succes pentu ilfoveni, pentru că au învins-o pe FC U Craiova cu 1-0, iar pentru ei pauza competițională nu a venit în cel mai prielnic moment, ca momentum, dar cu siguranță nu s-au plâns de mai multă odihnă. Este una dintre cele mi sărăcăcioase echipe când vine vorba de goluri, cu o medie de sub două pe meci.

Echipa probabilă Voluntari:
Popa – Armaș, Matricardi, Meleke, Ricardinho, Aliji – Marcelo Lipes, Costin, Droppa, Rață – Nemec

Univ. Craiova a câștgat toate meciurile directe cu Voluntari din 2018 încoace. Le va fi greu oltenilor să marcheze mai mult de 2 goluri fără un vârf de careu și contra unei echipe în ușoară revenire de formă, dar ar trebui să fie îndeajuns pentru a lua cele 3 puncte. Posibil să avem un 1-0 din primele minute și așa să rămână până la final.

100 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ASTĂZI LA CYBER WOLF FARA DEPUNERE. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL FARA SA RISTI NIMIC

Pontul redacției:
Univ. Craiova – Voluntari- 1 și sub 3.5 goluri, Cota: 2.04