Skip to content

CS U Craiova – FC U Craiova. Pariem în COTA 2.00 pe „derby-ul” din Superligă

Intre cele două optimi de finală care se vor juca astăzi la Campionatul Mondial, avem și noi un meci tare în prima ligă a României, între cele două echipe ale Craiovei. Pariem pe goluri.

CS Univ. Craiova nu a mai pierdut de două luni, într-o deplasare la Pitești contra lui FC Argeș. De atunci, echipa lui Rădoi a obținut 4 victorii la rând, iar ultimele două meciuri s-au terminat la egalitate, în deplasare cu Rapid și Chindia. Pe teren propriu este un dintre cele mai bune echipe din ligă și problemele apar aproape numai departe de casă. Este pe locul 4 în clasament și pentru moment stă liniștită deasupra pragului de play-off. Cu o victorie ar urca cel puțin temporar pe locul 3. Bancu, Găman și Martic sunt accidentați, Screciu este suspendat, iar Hanca și Koljic sunt incerți.

Echipa probabilă CS U Craiova:
Arlauskis – Papp, Silva, Mitrea – Nistor, Crețu, Căpățână, Vătăjelu – Ivan, Baiaram, Rivaldinho

CU ACEASTĂ PROMOȚIE PRIMEȘTI 100 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ SĂ DEPUI NIMIC. TREBUIE DOAR SĂ ÎȚI CREEZI CONT PRIN ACEST LINK ȘI SĂ FOLOSEȘTI CODUL CM100

FC U Craiova este penultima în Superligă, cu doar 16 puncte strânse în 18 etape, exact în jumătate cât adversara de astăzi. Chiar dacă este atât de joc, cred că mulți dintre noi putem spune că este una dintre cele mai plăcute echipe din campionatul României când vine vorba de estetica jocului. Jucătorii lui Nicolo Napoli practică un fotbal frumos, dar din păcate pentru ei, nu prea are cine să bage mingea în poartă. Totuși, când jucătorii prind o zi bună, dau senzația că ar putea învinge pe aproape oricine din țară. Papadopoulos, Enache și Huyghebaert nu vor juca.

Echipa probabilă FC U Craiova:
Popa – Duarte, Paramatti, Baeten, Negru – Asamoah, Achim – George Ganea, Sidibe, Bauza – Chițu

Cele două au 3 meciuri directe și mereu a câștigat CSU și de fiecare dacă a înscris câte două goluri. Pariem că vor fi minim 3 goluri în meci, iar ele pot veni în oricare poartă. Merită încercată și opțiunea că ambele marchează, acolo unde cota nu este mult mai mică. Va fi un meci intens cu probabil multe cartonașe, doar că pragul setat la acest capitol este prea sus ca să pariem pe acest lucru.

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 100 RON PARIU GRATUIT PE CARE II POȚI PLASA PE ACEST BILET. TREBUIE FOLOSIT CODUL CM100. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul redacției:
CS U Craiova – FC U Craiova- Peste 2.5 goluri, Cota: 2.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE