Skip to content

Croația – Maroc, finala mică a Cupei Mondiale. Andrei pariază pe numărul de goluri, în COTA 1.95

Am ajuns și la penultimul meci al ediției din Qatar. Meciul care va decide medaliata cu bronz se va disputa pe stadionul Khalifa International de la ora 17:00, aceeași oră ca marea finală de mâine. N-am dubii în privința pariului pe care l-am ales, dar la câtă neșansă am avut în ultimul timp, simt că se poate întâmpla orice. Totuși, eu cred că acest meci se va termina 0-0, deci pot spune că am mers mai la siguranță.

Croația, cu o singură victorie la acest Campionat Mondial, a ajuns în semifinale. Doar pe Canada a învins-o, în rest două egaluri în grupă, 0-0 cu Maroc și Belgia, și două egaluri în fazele eliminatorii, 1-1 cu Japonia și Brazilia, de care a trecut la penalty-uri. Nu i-a mers și în semifinale, unde Argentina s-a dovenit prea puternică, iar ea lipsită de idei. A pierdut cu 3-0, într-un meci în care părea că pot primi și mai multe dacă voiau adversarii. Pe tot parcursul competiției, croații au fost anoști, dar cumva au reușit să elimine adversare cel puțin la fel de bune, rând pe rând. Nu sunt absențe notabile în echipa lui Zlatko Dalic.

Echipa probabilă Croația:
Livakovic – Lovren, Gvardiol, Sosa, Juranovic – Brozovic, Kovacic, Modric – Perisic, Vlasic, Petkovic

DE NERATAT! INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 123 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL ROLL & DICE. FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

Maroc are șansa de a deveni prima națiune africană care câștigă o medalie la Cupa Mondială. Echipa lui Regragui și-a meritat locul în semifinale după un parcurs perfect din punct de vedere defensiv. Primul gol primit de la adversari a venit abia cu Franța, în al 6-lea lor meci. Fără fundașii Aguerd și Saiss este foarte greu să se mai apere la fel de bine, dar trebuie să aibă și cine să le pună probleme înlocuitorilor. Marocanii au câștigat grupa din care a făcut parte și Croația. Au învins-o pe Belgia cu 2-0 și pe Canada cu 2-1. In optimi au eliminat Spania la penalty-uri, iar în sferturi i-au trimis acasă și pe portughezi. Semifinala cu Franța a început cum nu se putea mai rău, cu un gol primit în primele minute, apoi nu a reușit să egaleze deși a presat și a avut câteva ocazii mari.

Echipa probabilă Maroc:
Bono – Yamiq, Dari, Mazraoui, Hakimi – Ambrabat, Ounahi, Ezzalzouli – Ziyech, Boufal, En-Nesyri

Meciul din faza grupelor dintre cele două s-a încheiat 0-0, un scor cât se poate de firesc după ce s-a jucat. Croații nu au forțat deloc, la fel ca în restul meciurilor, iar marocanii au stat la cutie încercând să lovească pe contră, dar nu aveau cu cine. Sunt două echipe mici în plan mondial, iar pentru ele medalia de bronz are o însemnătate mult mai mare decât ar fi avut de exemplu pentru Argentina sau Franța, în cazul în care ar fi fost eliminate. 

Dacă nu au vrut să joace fotbal în meciul de deschidere a grupei pentru a-și menține șansele de calificare, nu văd de ce ar forța mai mult acum când miza este și mai mare. Privind acel prim joc, mă gândeam că nu se poate marca nici dacă se mai joacă 24 de ore. Niciuna dintre echipe nu are oameni veritabili de gol. Cred că va fi din nou o luptă oarbă decisă de maxim un gol norocos, dacă nu de penalty-uri.

PROMOȚIA FINALULUI DE AN! 123 DE ROTIRI GRATUITE LA ROLL & DICE. FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Croația – Maroc- sub 2.5 goluri, cota 1.95

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE