🔥 HOT BONUS URIAȘ:1000 de lei + 333 de Rotiri Gratuite! Revendica Bonus >
Biletul Zilei

Croația – Danemarca, meciul pentru calificarea în semifinalele Nations League. Pariul nostru

Primele două clasate în Grupa 1 a Ligii A din Nations League se înfruntă pentru calificare, diseară la Zagreb. Pontul nostru este în cota 1.70, care ar trebui să iasă fără mari probleme.

Croația este pe locul 2, la două puncte sub Danemarca. A început cum nu se putea mai rău noua ediție, cu o înfrângere acasă, 0-3 contra Austriei. Apoi a continuat cu un egal contra Franței, ultima din grupă. Ultimele două meciuri au adus și primele două victorii, ambele în deplasare cu scorul de 1-0 contra Danemarcei și Franței. Așadar, o victorie este necesară în acest meci, mai ales pentru că joacă acasă contra principalei contracandidate la locul 1. Un egal nu ar fi neapărat rău, dar trebuie să câștige în ultima etapă în Austria și să spere că Danemarca nu o învinge pe Franța. Nu sunt absențe importante pentru croați.

Echipa probabilă Croația:
Livakovic – Vida, Gvardiol, Sosa, Juranovic – Brozovic, Kovacic, Modric, Perisic, Pasalic – Kramaric

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3 RON. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Danemarca domină deocamdată grupa de Liga Națiunilor, cu 3 victorii și o înfrângere. In toate cele 3 victorii, danezii au marcat câte două goluri. Putem spune că formează o echipă de mare valoare, chiar de top, și nu este de mirare dacă ne uităm la ce jucători are în componență. Doar 3 pierderi importante pentru acest meci; Skov, Wind și golgheterul Cornelius. O victorie în această seară le-ar garanta un loc în semifinalele competiției, dar un egal încă le conferă șanse destul de mari de calificare.

Echipa probabilă Danemarca:
Schmeichel – Andersen, Nelsson, Christensen – Hojbjerg, Eriken, Maehle, Kristensen -Braithwaite, Damsgaard, Dolberg

Se anunță un meci extrem de echilibrat, dar Croația este ușor favorită pentru că joacă acasă și are mai mare nevoie de victorie. De asemenea, cele 3 întâlniri directe dintre cele două s-au încheiat în favoarea croaților. La Cupa Mondială din 2018, au jucat în optimi, unde a fost egal după 120 de minute, iar Croația a tot avansat până în finală. Niciuna n-ar trebui să riște prea mult.

100 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA CYBER WOLF FARA DEPUNERE. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI INCEARCA-TI NOROCUL FARA SA RISTI NIMIC

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Croația – Danemarca- X pauză sau final, Cota: 1.70