Skip to content

Cote de 1.88 și 1.86 pe meciurile lui Juventus și AS Roma

Astăzi au loc ultimele două partide ale etapei a 2-a din Serie A. Pronosticul dat ieri la Lille – PSG a fost câștigător, sperăm să continuăm încă două propuneri inspirate.

Roma s-a întărit bine în această vară cu jucători de clasă și alături de un antrenor atât de experimentat ca Jose Mourinho, are o șansă bună de a se întoarce în Liga Campionilor. Dybala, Wijnaldum, Matic, Celik și Justin Kluivert s-au alăturat echipei, 4 dintre aceștia veniți gratis, doar pe fundașul Celik de la Lille s-au plătit 7 milioane. Marseille a cumpărat 3 jucători de la Roma, pe Pau Lopez, Veretout și Under. Au mai plecat și Mkhitaryan, Florenzi și Olsen. Practic doi portari de clasă au plecat, a mai rămas doar Rui Patricio de bază. In prima etapă a învins la Salernitana cu 1-0 prin golul lui Cristante din prima repriză. Nu sunt absențe în lot.

Cremonese a pierdut în ultimul minut de prelungire meciul cu Fiorentina după o gafă colosală a portarului Ionuț Radu, după ce jucătorii reușiseră să egaleze de la 1-2, jucând cu un om în minus. S-au descurcat admirabil la revenirea în Serie A, însă acel gol trebuie să fi afectat moralul echipei câtuși de puțin. Au o deplasare extrem de grea, nici în Serie B nu excelau în deplasare, acum va fi cu atât mai dificil să facă față. Au fost aduși jucători noi, printre care portarul Radu și Chiricheș, care și el a jucat cu Fiorentina. Au făcut transferuri de 20 de milioane de euro, dar valoarea lotului rămâne una dintre cele mai slabe din prima ligă, doar Lecce valorează mai puțin. Escalante nu este disponibil după ce a fost eliminat în prima etapă.

Ar trebui să fie o victorie facilă pentru romani, 2-0, 3-0 sau poate chiar mai mult. Mourinho e precaut când are adversare grele și joacă în deplasare, dar acasă cu una dintre cele mai modeste echipe, n-are cum să joace la 1-0.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Sampdoria și Juventus vor da ultima luptă a etapei. Genovezii au pierdut 2-0 cu Atalanta și sunt pe ultimul loc la golaveraj după prima rundă, dar între timp Monza a fost surclasată de Napoli și a urcat un loc. Au făcut multe transferuri, dar au și plecat jucători importanți, printre care trei dintre cei mai utili jucători de atac, Damsgaard, Bonazzoli și Caprari. Sezonul trecut abia s-au salvat de la retrogradare și datele nu sunt cu mult mai încurajatoare pentru noul sezon. Caputo și Djuricic, ambii veniți de la Sassuolo, par a fi principalele piese noi pe care se vor baza în noul sezon.

Juventus a început campionatul cum nu se putea mai bine, 3-0 cu Sassuolo, echipă care i-a pus mari probleme în ultimii ani. Deși au plecat jucători importanți ca Chiellini, Dybala și De Ligt, au și fost aduși jucătrori de clasă în toate compartimentele. Bremer de la FC Torino a fost adus ca înlocuitor pentru Chiellini plecat în MLS. Kostic, Pogba și Di Maria au fost transferați și ei, dar ultimii doi sunt accidentați. Di Maria a făcut un meci excelent la debut și va fi o pierdere importantă. Vlahovic îi va avea  în extreme pe Kostic și Cuadrado pentru a-l servi cu mingi de gol. La mijloc vor juca McKennie, Locatelli și Zakaria, un trio mai bun decât pare la prima vedere, de care mingea trece cu greu către atacanții adverși. In prima etapă, Allegri s-a mulțumit ca echipa să se apere chiar dacă a jucat acasă. A fost letală pe contraatac și astfel și-a asigurat cele 2 puncte. Lipsesc mulți jucători importanți de la torinezi, dar asta nu ar trebui să îi oprească din a câștiga. Sunt mai buni și au câștigat ultimele 7 meciuri directe. Ar trebui să vină a opta.

POTI JUCA 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Recomandările redacției:
AS Roma – Cremonese- handicap AS Roma(-1.5), Cota: 1.86
Sampdoria – Juventus- 2 și sub 4.5 goluri, Cota: 1.88

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE