Skip to content

COTA 8.16 propusă astăzi de Andrei Belciug. Ieri a prins cota 8.59

 

Salutări! Mi-a mers bine ziua de sâmbătă, meciurile au ieșit pe bandă rulantă fără mari emoții. E greu de prins două bilete e acest gen la rând, dar eu voi încerca, iar selecțiile mele nu mi se par deloc greu de bifat. Am ales din nou 6 meciuri, între orele 16:00 – 19:30, să nu mai aștept până noaptea. Sunt puse ca de obicei în ordinea încrederii.


Manchester City – Manchester United

Un derby clasic al orașului Manchester, între două echipe ofensive, care în general oferă multe goluri, ar trebui să nu dezamăgească nici acum. Am luat varianta mai sigură, să fie bun și 1-1, și 3-0. United în general marchează pe Etihad. Eu mă bazez în primul rând că marchează oaspeții. Dacă nu, Haaland poate da singur 3 goluri, dar eu sper să nu fie nevoie de așa ceva și să îmi iasă încă din prima repriză.

 

Celta Vigo – Betis

Celta are două înfrângeri usturătoare la rând, este în a doua jumătate a clasamentului, nu joacă nimic ieșit din comun și întâlnește echipa de pe locul 4, care a pierdut puncte doar cu Real Madrid. Betis este o echipă eficientă, care nu își „demolează” adversarii, dar nu le oferă prea multe șanse. Forma li valoarea este de partea oaspeților și nu cred că vor pierde.

 

Troyes – Reims

Troyes a început slab campionatul, dar acum a intrat în pluton. Reims este pe 17, a pierdut ultimele două meciuri fără să marcheze, iar acum face o deplasare pentru a juca pe un teren unde nu a câștigat niciodată în istorie, ba mai mult, le-a pierdut pe aproape toate. Reims oricum se bazează pe meciurile de acasă, chiar n-o văd în stare să câștige acest meci.

 

PROMOTIE NOUA! INREGISTREAZA-TE ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 222 DE ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUXE + PARIU GRATUIT DE 50 RON. FARA DEPUNERE

 

Girona – Real Sociedad

Gazdele sunt pe locul 11 în La Liga, au două victorii, dar cu echipe modeste, la fel și egalul. Când a dat de un adversar cât de cât mai puternic, a pierdut. Lipsește și Stuani din motive medicale, golgheterul catalanilor din ultimii ani, indiferent de liga în care au jucat. Sociedad este echipă de cupe europene, cu jucători de clasă pe tot terenul, cu văd cum ar putea să piardă această deplasare.

 

Atalanta – Sampdoria

Atalanta este pe locul 2, doar cu victorii și două egaluri, golaveraj 11-3 după 7 etape, nu tocmai cum ne-a obișnuit în anii trecuți. Fiorentina clar nu se află în cel mai bun moment, dar a reușit să o învingă pe Verona etapa trecută și poate le-a mai crescut moralul încât să încerce să facă față acum la Bergamo. Pariul meu poate surprinde, dar nu se marchează 4 goluri în acest meci, pur și simplu n-are cine să le marcheze. Când închizătorul este de departe cel mai bun marcator al echipei gazdă, nu mă pot aștepta la un mare spectacol. Iese 0-0 sau bate Atalanta chinuit cu un 1-0.

 

Lecce – Cremonese

Două nou-promovate; Lecce stă ceva mai bine, pe locul 15, dar departe de a se putea relaxa într-un astfel de meci. Cremonese n-a lăsat neapărat o impresie foarte rea, dar este penultima cu 5 înfrângeri și două egaluri. Nu își permite niciuna să joace la 0-0, au nevoie de puncte, iar din perspectiva fiecăreia, adversara este de bătut. Eu cred că vor marca ambele, dar nici un 2-0 nu m-ar nemulțumi.

 

SUPER-PROMOTIE. PRIMESTI ACUM 222 DE ROTIRI GRATUITE + PARIU GRATUIT DE 50 DE LEI, DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 8.16:

Man City – Man United- ambele marchează sau peste 2.5 goluri, cota 1.30

Celta Vigo – Betis- X2, cota 1.60

Troyes – Reims- 1X, cota 1.55

Girona – Sociedad- X2, cota 1.36

Atalanta – Fiorentina- sub 3.5 goluri, cota 1.40

Lecce – Cremonese- peste 1.5 goluri, cota 1.33

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE