Biletul Zilei

COTA 6 din 4 meciuri de la Wimbledon

Salutări, comunitate! Pe lângă Bonusul Dublu oferit pentru zilele viitoare, am selectat și 4 partide pe luni în care am cea mai mare încredere. Sunt extrem de multe meciuri, aproape 100 pe zi la începutul turneului și se pot alcătui multe variante de bilet. Eu am ales să postez o cotă 6 din 2 meciuri la masculin și 2 la feminin.

Campionul ultimelor 3 ediții, Novak Djokovic, va debuta la Wimbledon contra sud-coreeanului Kwon Soon Woo, locul 75 ATP. După ce Nadal i-a luat șansa de a câștiga Roland Garros, sârbul cu siguranță nu vrea să eșueze din nou. După acel meci, Nole a mai jucat doar un meci de pregătire pe iarbă, în care l-a învins rapid pe Aliassime. Kwon a pierdut ultimele 3 meciuri și nu este în cea mai bună formă; nu că dacă ar fi fost, ar fi avut vreo șansă în acest meci, dar cu atât mai mult n-ar trebui să pună probleme. Djokovic în general își câștigă meciurile rapid, are nevoie de energie pentru meciurile finale. La fel va fi și acum. Părerea mea e că nu va ceda mai mult de 7 game-uri, dar merg mai la siguranță cu sub 28.5 game-uri totale în meci.

111 ROTIRI GRATUITE PE SIZZLING HOT DELUX. PROMOȚIE VALABILĂ DOAR DACĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Carlos Alcaraz, văzut cu a patra șansă la câștigarea trofeului, a pierdut în sferturi la ultimul Grand Slam, apoi a pierdut ambele meciuri de pregătire fără să ia set. Pe iarbă oricum nu se descurca grozav, dar acum chiar nu-l văd bine încă din primul tur. E prea multă presiune pe el, nu știu dacă are forța să câștige Wimbledon, cu toate că este un jucător excepțional. Struff e într-o perioadă neagră dacă ne uităm după rezultate, dar e un jucător extrem de periculos cu serviciu bun. S-au mai întâlnit anul trecut la Roland Garros, Alcaraz a pierdut la zero. Părerea mea e că Struff va câștiga măcar un set contra unui jucător care va avea toate luminile refelectoarelor asupra lui. Germanul nu are absolut nimic de pierdut din acest meci și cred că va face un meci bun.

Favorita numărul 2 de pe tabloul feminin, Ons Jabeur va debuta și ea luni în noua ediție, contra suedezei Mirjam Bjorklund. Jabeur a avut un an excelent până acum și nu va fi un șoc pentru nimeni dacă va învinge pe toată lumea până la final. Din punct de vedere al jocului, este cea mai spectaculoasă jucătoare de top, are o finețe în lovituri cum avea Federer și nu cred că exagerez cu asta, îi lipsește doar constanța și nu doar de la meci la meci, ci chiar de la punct la punct. Când va ajunge să joace bine mereu, va fi de neoprit, dar până atunci chiar și Bjorklund, locul 125 WTA, are șansa să îi fure câteva game-uri. Suedeza e o luptătoare, a învins-o pe gălăgioasa Sara Errani în super tie-break în primul meci de calificări, lucru pentru care îi mulțumesc. Joacă pentru prima dată aici la Wimbledon. A debutat pe tabloul principal al unui Grand slam anul acesta în Paris, eliminată în prima rundă de Donna Vekic după un prim set decis în tie-break în favoarea croatei. Jabeur va câștiga meciul, e mult mai valoroasă, dar să câștige Bjorklund 5 game-uri pe iarbă, e destul de probabil.

Jelena Ostapenko vine în Londra după un turneu fantastic în Eastbourne, asta dacă excludem finala pierdută categoric în fața Petrei Kvitova, meci dominat cap-coadă de cehoaică prin calitatea serviciului său. De data aceasta, rebela letonă o va înfrunta pe Oceane Dodin, locul 85 mondial. Diferența dintre Kvitova și Dodin e de la cer la pământ, iar dacă Ostapenko nu câștigă în maxim 70 minute, aș fi șocat. Dodin are câteva victorii bune anul acesta, dar în momente în care adversarele nu erau în cea mai bună formă. Franțuzoaica are 3 înfrângeri consecutive și va ajunge la 4 după acest meci. Letona e în formă, chiar dacă n-a părut așa la ultimul meci, acolo doar adversara a fost mult mai bună. Are cota 1.14 la victorie, dar 2-0 e scorul de așteptat și încerc să profit. Cele două s-au întâlnit anul acesta în primul tur la Doha, Ostapenko a învins 6-4 6-2. La ceva asemănător mă aștept și acum.

111 ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0,25 RON LA SIZZLING HOT DELUX! PROMOȚIE VALABILĂ DOAR DACĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul în cotă 6.02 a lui Andrei Belciug:
Novak Djokovic – Soon Woo Kwon- sub 28.5 game-uri, cota 1.59
Jan-Lennard Struff – Carlos Alcaraz- minim un set Struff, cota 1.62
Mirjam Bjorklund – Ons Jabeur- 2 și peste 16.5 game-uri, cota 1.60
Oceane Dodin – Jelena Ostapenko- 0-2 scor corect, cota 1.46

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles