Biletul Zilei

COTA 6.65 din 3 meciuri propusă de Andrei Belciug

Salutări! Când m-am trezit dimineață și apăruse în grilă meciul lui Tomljanovic și cota de 6 la victorie, am știut că trebuie să vă mai dau un pont în afară de cota 2. Am 4 meciuri pe bilet, eu am încredere mare în toate, acum sper să nu se găsească din nou vreuna să mi-l strice. Toate meciurile sunt de la turneul WTA pe hard de la Toronto.

In singurul dinainte de ora 00:00, Iga Swiatek o întâlnește pe Ajla Tomljanovic. Lui Swiatek i s-a cam rupt filmul dinspre finalul seriei de victorii consecutive care a ținut jumătate de an. Are 2 înfrângeri în ultimele 4 meciuri, printre care și una pe zgură, unde avea 18-0 în 2022. Poloneza nu mai este la forma de acum câteva luni și este de profitat câtă vreme cotele pe ea sunt extrem de mici. Tomljanovic joacă tenisul carierei, este absolut incredibilă australianca. Nici nu îmi amintesc când a pierdut un meci la 0, pentru că nu prea mai pierde cu nimeni. N-au meciuri directe pe care să ne bazăm, dar ma bazez pe forma opusă a celor două jucătoare.

PROMOTIE NOUA! PRIMESTI 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Kaia Kanepi o va învinge pe Garbine Muguruza, chiar nu o văd pe spanioloaică având vreo șansă la tenisul pe care îl practică. Are înfrângeri una după alta cu oricine îi sare în cale, iar acum în fața ei va sta finalista de la Washington de acum 3 zile., care a renăscut în joc la 37 de ani. Estonianca nu face greșeli neforțate, capitol la care Muguruza „excelează”. Ar trebui să fie o victorie rapidă în 2 seturi pentru Kanepi.

Cea mai bună tenismenă din istorie, Serena Williams, va juca împotriva elvețiencei Belinda Bencic, numărul 12 WTA. Williams a trecut cu 2-0 de Parrisaz-Diaz, jucătoare decentă, dar nu de top. A fost abia al doilea meci al americancei în 2022, după ce îl pierduse pe primul contra lui Harmony Tan la Wimbledon. Chiar și anul trecut când încă mai juca, a pierdut ultimele două meciuri. Bencic a vut o perioadă și mai bună în prima parte a anului, dar se află încă la un nivel ridicat. M-am convins de asta în meciul din turul 1 cu Martincova, unde a fost letală. N-are nicio șansă Serena, oricât ar fi încercat ea să revină la o formă fizică acceptabilă. Bencic a mai învins-o aici la Toronto în 2015 și o va face din nou.

40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. PENTRU A PUNE MANA PE ELE, TREBUIE SA TE INREGISTREZI LA LASVEGAS PRIN ACEST LINK. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul lui Andrei în COTA 6.65:
Iga Swiatek – Ajla Tomljanovic- minim un set Tomljanovic, cota 2.70
Kaia Kanepi – Garbine Muguruza- 1, cota 1.69
Belinda Bencic – Serena Williams- 1, cota 1.46

194 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles