Biletul Zilei

COTĂ 6.10 PE MANCHESTER UNITED VS ATLETICO MADRID. POȚI SĂ O JOCI FĂRĂ RISC!

Aseara am pierdut biletul special la un gol si doua cornere. Si ce frumoasa era cota aia de 6.50. Sincer, insa, biletul pe care l-am plasat astazi imi place mult mai mult. O sa il plasez cu 100 de LEI.

DESCHIDE-ȚI CONT LA UNIBET PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC + 150 DE ROTIRI GRATUITE

Biletul l-am pariat la UNIBET. Această casă de pariuri are opțiunea CREARE PARIU. Intri în ofertă, selectezi meciul și o să vezi secțiunea CREARE PARIU.

Eu am ales 3 selecții, toate pe Manchester United vs. Atletico Madrid, pe care o să vi le prezint mai jos. Am atașat și un print cu biletul. Selecțiile nu au cote separate când le pui prin funcția creare pariu. Se generează o cotă automata, totală, cand le adaugi pe bilet.

UNIBET mi-a oferit pentru cele 3 pariuri o cotă totală de 6.10. Eu investesc 100 de LEI pe acest bilet special. 

FOARTE IMPORTANT! Dacă nu ai cont la UNIBET poți să îți deschizi unul prin ACEST LINK și primești chestii gratuite la prima depunere. Ar fi păcat să nu o faci! Poți chiar să pariezi acest bilet Fără Risc, pentru că primești până la 300 RON Pariu Fără Risc!

Biletul meu pe Manchester United vs. Atl Madrid făcut cu opțiunea CREARE PARIU arată așa:
Peste 4,5 cornere Atletico Madrid
Peste 2,5 cartonase Manchester United
Peste 2,5 cartonase Atletico Madrid
Cota totala pentru acest combo special este 6.10. Succes sa avem!

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles