Skip to content

COTA 5 propusă de Andrei Belciug pe Conference și Europa League

Salutări! Pentru astăzi am făcut un bilet în cote mici, dar am încercat să le iau la un nivel de siguranță cât mai mare. Din 5 evenimente am creat o cotă 5, pe care le voi așeza în așeza în ordinea încrederii.

West Ham – FCSB.
Apărarea lui Dică n-are de la ce să spere cu englezii. Prea mulți jucători de clasă în atacul lui West Ham, mi-e imposibil să cred că ai noștri scapă fără măcar două goluri primite. Tamm și Dawa mai degraba contribuții ofensive să aibă, că în defensivă îi vor întoarce Scamacca și Paqueta pe toate fețele. Diferența de valoare este mult prea mare li chiar dacă avem amintirile Astrei care i-au eliminat în două rânduri din cupele europene, să nu uităm că anul trecut West Ham a ajuns în semifinalele Europa League, deci nu mai iau în gluma astfel de competiții.

Ludogorets – AS Roma.
Mourinho a suferit o înfrângere groaznică în weekend, 0-4 cu Udinese, ceva ce rar se vede la echipele lui. Echipa lui s-a mulțumit să câștige la limită meciurile de campionat, cu 1-0, iar acum când s-au văzut conduși, n-au mai avut răspuns. Ludogrets domină în continuare fotbalul bulgar, are 19 puncte din 21 posibile în acest sezon. Multe meciuri au fost cu multe goluri marcate în ambele porți în meciurile lor, dar mi-e greu se cred că se vor descoperi prea mult într-un meci cu un adversar atât de valoros. Poate mă înșel, dar nu cred că Roma marchează 3 goluri în acest meci.

BONUS URIAS! PARIU GRATUIT SI FARA DEPUNERE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Man United – Real Sociedad.
„Diavolii roșii” vor juca cu multe rezerve sau jucători care n-au prins multe minute în startul de sezon. Probabil vor juca și fără portarul De Gea. Sociedad are forța să marcheze oricui, iar în aceste condiții nu văd cum ar scăpa englezii fără gol primit. Il ia David Silva pe Maguire la un duel 1 la 1, îl amețește puțin apoi da pasă la Sadiq și dă gol singur cu portarul. Simplu. Doar de la Casemiro sper să nu facă un meci perfect și să țină singur în frâu tot atacul bascilor. Greu de crezut.

Ballkani – CFR Cluj.
Dan Petrescu merge cu autobaza la Priștina, a și anunțat că nu suntem favoriți, va fi meci greu, nu mai sunt echipe mici, etc. Kosovarii sunt într-adevăr buni la ei în campionat, dar și acolo marchează câte un gol pe meci când câștigă. Nu îi văd în stare să dea 2 goluri clujenilor, ar fi cam prea mult ca o echipă ce valorează 4 milioane să dea 2 goluri campioanei României. 1-0, 0-0 sau 0-1 se termină acest meci. De încercat și sub 1.5 goluri, dar eu am mers mai la sigur.

Sivasspor – Slavia Praga.
Am trecut-o ultima pentru că e cea mai mică cotă de pe bilet, nu neapărat că e cea mai riscantă. Sivasspor nu joacă nimic în Turcia, iar Slavia are rezultate excelente în campionatul Cehiei. Slavia Praga este fără discuții echipa mai puternică și ar trebui să fie o formalitate să marcheze un gol în 90 de minute. Turcii n-au câștigat niciun meci în noul sezon, din 8 încercări. Au făcut un 0-0 în ultima etapă, nu va ieși 0-0 și acum; Slavia nu e Karagumruk.

ITI DAM O COTA 5.01 SI 56 DE RON PE CARE SA-I JOCI PE ACEST BILET. PARIAZA GRATIS!

Biletul lui Andrei Belciug în COTA 5.01:
West Ham – FCSB – peste 1.5 goluri West Ham, cota 1.35
Ludogorets – AS Roma- sub 2.5 goluri Roma, cota 1.42
Man United – Real Sociedad- marchează Sociedad, cota 1.55
Ballkani – CFR Cluj- sub 1.5 goluri Ballkani, cota 1.35
Sivasspor – Slavia Praga- marchează Slavia, cota 1.25

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE