Skip to content

COTA 4.41 pe sferturile Wimbledon. Pariază ACUM până la 100 RON FĂRĂ RISC pe biletul zilei

S-a subțiat și oferta pe tenis odată cu intrarea în a doua săptămână a competiției, dar de acum vin meciurile interesante. Multe seturi decisive în ultimele zile la băieți și pe asta ne bazăm în primul rând pentru biletul pe care vi-l propunem. 

3 Meciuri, cota 4.41. Să fie verde!

PARIAZA PANA LA 100 DE LEI PE BILETUL ZILEI SI DACA NU ESTE CASTIGATOR, PRIMESTI BANII INAPOI. NU AI NIMIC DE RISCAT! TREBUIE DOAR SA ITI FACI CONT PRIN ACEST LINK.

Cristian Garin a produs șocul optimilor, l-a întors pe De Minaur de la 0-2 la seturi în condițiile în care și înainte de meci avea cotă de peste 6. Pe live, De Minaur avea la un moment dat sub 1.01 pentru cine îi mai dădea cotă, dar a găsit cumva o cale să piardă meciul. Garin e jucător de zgură, e extrem de surprinzătoare prezența sa în sferturi, cu toate că e jucător de mare calitate. Inainte de asta nu a avut adversari foarte complicați, dar a făcut îndeajuns cât să treacă de ei. Nick Kyrgios câștigă meciuri, cu emoții, dar le câștigă. Și-a atins performanța din 2014, sfert de finală, și cu cât ne apropiem de fazele finale, cu atât începe să îi fie mai greu să reziste psihic; se pierde ca un copil când e aproape de o mare performanță, iar Garin e unul dintre jucătorii cu mentalitate de fier, chilianul câștigă majoritatea seturilor decisive, când e presiune. Garin va câștiga set, așa ar trebui să facă și Kyrgios.

Rafa Nadal îl va întâlni pe cel care i-a stricat seria de victorii consecutive la începutul anului, Taylor Fritz. Nadal joacă din ce în ce mai bine pe cât ne apropiem de final. Fritz n-a pierdut niciun set tot turneul, 12-0 la seturi cu adversarii săi, Musetti, Gray, Molcan și Kubler. Cu primii 3 nu au fost chiar surprinzătoare scorurile, dar Kubler era în mare formă și acesta tot n-a avut nicio șansă. Cei doi s-au mai întâlnit în două meciuri, două finale. Prima a câștigat-o Nadal, a doua Fritz. Americanul ar putea câștiga un set, joacă prea bine să n-o facă, fie și Nadal adversarul său. Și aici sunt de așteptat minim 4 seturi.

De pe tabloul feminin, Elena Rybakina și Ajla Tomljanovic se vor confrunta pentru un loc în semifinale, unde câștigătoarea o poate întâlni pe Halep. Rybakina n-a avut niciun adversar slab, a jucat cu Coco Vandeweghe, Andreescu, Zheng și Martic. N-a pierdut set! Incredibilă prestația kazahei. La 1.85m, servește cu aproape 200km/h, greu pentru fete să returneze mingi la asemenea viteză. Deși a câștigat doar cu 2-0, toate seturile ei au fost strânse. Tomljanovic nu a avut nici ea meciuri scurte. A fost nevoită să vină din urmă cu Krejcikova și Cornet, profitând și de problemele fizice ale ambelor. Ajla joacă bine, e în formă, dar a avut și noroc imens în aceste meciuri. Rybakina e mare favorită în mod normal, dar la cum s-au aliniat planetele pentru Tomljanovic până acum, preferăm să mergem pe game-uri. S-au mai întâlnit o dată până acum, anul trecut pe zgură la Madrid, Rybakina a învins 6-4 6-0, dar ne așteptăm la un meci ceva mai echilibrat acum.

ITI FACI CONT PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 123 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. FARA CONDITII DE RULAJ!

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul redacției în cota 4.41:
Cristian Garin – Nick Kyrgios- peste 3.5 seturi, Cota: 1.69
Taylor Fritz – Rafael Nadal- peste 3.5 seturi, Cota: 1.59
Ajla Tomljanovic – Elena Rybakina- peste 20.5 game-uri, Cota: 1.64

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE