Skip to content

COTA 3.40 propusă de Andrei Belciug pe Barcelona – Viktoria Plzen

Salutări. Ieri a mers bine cu ponturile, dar din păcare m-a trădat Chelsea pe biletul în cota 10, de la care aveam nevoie de un singur gol în tot meciul cu Dinamo Zagreb, dar nu l-a putut marca. Celelalte 3 sugestii au ieșit perfect. Pentru astăzi am o altă cotă single foarte mare, 3.40 pe combinații de scor corect. Nu este ușor de prins, dar cota merită riscul.

Barcelona joacă fotbal în ultimul timp, a depășit complet perioada delicată de acum un an, cel puțin prin cum se prezintă în teren, pentru că problemele financiare încă există în teorie, doar că practic a avut una dintre cele mai spectaculoase campanii de transferuri din ultimii ani. Kounde, Raphinha și Lewandowski au ajuns deja titulari de bază. In ultima zi de Mercato, catalanii au mai transferat doi fundași laterali, pe Bellerin și Marcos Alonso, dar aceștia nu sunt în lot pentru meciul cu Plzen. In weekend a câștigat cu 3-0 pe terenul Sevillei, iar acest meci ar trebui să fie o simplă formalitate pentru elevii lui Xavi. Alba și Pique sunt accidentați, iar De Jong este neclar dacă va fi inclus în primul 11.

Echipa probabilă FC Barcelona:
Ter Stegen – Garcia, Araujo, Balde, Kounde – De Jong, Gavi, Pedri – Dembele, Raphinha, Lewandowski

JOACA ACUM 200 DE ROTIRI GRATUITE DOAR PE LASVEGAS.RO LA JOCUL 20 SUPER HOT. DOAR PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ

Viktoria Plzen a trecut prin 3 tururi preliminare pentru a ajunge să joace în „grupa morții”, alături de Barcelona, Bayern Munchen și Inter Milano. Incă dinainte să se dispute meciuril,e cehii sunt văzuți fără absolut nicio șansă de a evita ultimul loc și probabil pe bună dreptate. S-au mai văzut surprize, cum este cazul Ungariei, care este lider într-o grupă la fel de grea în Nations League, dar acolo e cu totul altă miză, nu este chiar relevantă comparația. Plzen stă bine în campionat, cu 16 puncte în 6 etape, In preliminarii și campionat, cehii au rezultate aproape perfecte, dar de la un meci cu FC Slovacko la unul cu FC Barcelona este diferență de la cer la pământ. 

Echipa probabilă Plzen:
Stanek – Pernica, Hejda, Jemelka, Holik – Bucha, Kalvach – Mosquera, Kopic, Sykora – Chory 

Barcelona nu a trecut de faza grupelor în 2021, iar de această dată, un nou eșec ar fi dezastruos. Plzen va face tot posibilul să reducă proporțiile scorului, dar eu cred că 4 goluri tot marchează catalanii. Cehii nu pot marca în mod normal, dar s-au văzut surprize și mai mari. Pentru ca pariul meu să iasă câștigător, este nevoie e ceva șansă, dar cam în acel interval văd meciul îndreptându-se. Sper doar să nu dea 7. Pentru cine nu se descurcă să parieze pe așa ceva, mai simplu e că marchează Barcelona peste 3.5 goluri, de exemplu.

PRIMESTI ACUM 200 DE ROTIRI GRATUITE LA 20 SUPER HOT DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE!

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
FC Barcelona – Viktoria Plzen- Scor Corect (Combinații): 4-0 / 5-0 / 6-0, cota 3.40

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE