Biletul Zilei

COTĂ 3.40 la Gasanova – Kerber propusă de Andrei Belciug

Salutări! Astăzi aveam de ales între a da cu banul pentru par/impar la un meci oarecare de baschet sau să încerc să găsesc ceva la tenis… Nu sunt sigur că am făcut alegerea corectă, totuși acest pariu mi-a sărit în ochi prin cotele pe rezultat final și propun o semi-surpriză, cote de 3.40 și 1.72 că nu va avea viață ușoară nemțoaica.

Anastasia Gasanova e o jucătoare rusoaică de 23 de ani, locul 147 WTA. Cele mai importante victorii din carieră le-a avut cu Karolina Pliskova anul trecut, în 2 seturi, și la începutul acestui an cu Elina Svitolina, pe care a intors-o de la 0-1 la seturi. A ajuns pentru prima dată și pe tabloul principal la un Grand Slam, la Paris. După asta a juns în sferturi la un turneu în Croația. Și la Berlin a trecut de rundele de calificări, iar în primul tur Sasnovich a învins-o cu greu în set decisiv. Aici la Bad Homburg, a câștigat în calificări cu Anna Blinkova. Nu e deloc o jucătoare rea, poate ar merita un loc mai sus în clasament. Nu va avea șansa de a juca la Wimbledon, asta dacă nu își schimbă și ea cetățenia ca Natela Dzalamidze, toți rușii fiind interziși. Va fi focusată 100% pe acest meci, mai ales că are în față o jucătoare cu nume în tenis.

111 ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0,25 RON LA SIZZLING HOT DELUX! PROMOȚIE VALABILĂ DOAR DACĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Angelique Kerber este fost număr 1 mondial și câștigătoare de Wimbledon, dar acum e și ea în regres, ajunsă la 34 de ani. Anul acesta, în afară de meciul cu Kasatkina de la Indian Wells, n-a avut un meci pe care să-l câștige cu lejeritate. A câștigat turneul de la Strasbourg, 3 din 4 runde după set decisiv. Iarba e o suprafață preferată pentru germancă, care joacă acum „acasă” în turneul din Frankfurt, pe care l-a câștigat anul trecut. O va avea în față pe mai tânăra Gasanova, pe care e de așteptat să o spulbere pe teren. Cam prea multe date îi sunt favorabile lui Kerber, iar asta deja mă face să mă gândesc că o poate trata cu o ușoară superficialitate pe rusoaică, iar eu sper ca aceasta să profite, iar dacă nu, nu e ca și cum Kerber mai e jucătorea de acum câțiva ani, poate pierde un set și dacă e concentrată.

Pronosticul e greu… Se poate foarte ușor să iasă un scor gen 6-3 6-1 pentru Kerber, dar voi juca în primul rând cota, pentru că sunt destule scenarii prin care ar putea începe mai greu partida și Gasanova să ia set. Cam în aceeași notă văd și meciul lui Andreescu cu Trevisan, e de încercat și acela cu pariuri asemănătoare.

111 ROTIRI GRATUITE PE SIZZLING HOT DELUX. ÎNREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK ȘI BENEFICIEZI DE PROMOȚIE. FĂRĂ DEPUNERE!

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturi pentru Anastasia Gasanova – Angelique Kerber:
Peste 2.5 seturi, cota 3.40
Peste 18.5 game-uri, cota 1.72

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles