Biletul Zilei

COTA 2 pe Superliga. FCSB și Rapid ne pot dubla investiția

Primul meci al zilei se va juca la Mioveni, între echipa locală și FCSB. CS Mioveni este ultima în Liga 1 cu 0 puncte după 3 etape, în niciun caz așa cum își propuneau argeșenii la startul sezonului. A pierdut pe rând cu Hermannstadt, Farul și CFR Cluj, cu goluri marcate doar în deplasarea cea mai grea, în Gruia, dar două n-au fost de ajuns, pierzând 4-2. Nici în meciurile de pregătire dinainte de campionat nu aveau rezultate mai bune iar criza se adâncește.

FCSB și-a mai revenit după startul greoaznic de sezon, cel puțin în Conference League, pentru că în campionat încă sunt fără victorie. Vicecampioana este pe locul 14 după 3 etape cu doar două puncte acumulate. Poate că noile achiziții vor schimba fața echipei. FCSB rămâne mare favorită, dar nu este exclus să vedem un gol și din partea gazdelor.

Rapid a ajuns la a doua victorie consecutivă după eșecul prima etapă cu CFR. Le-a învins pe FCSB și U Craiova, locurile 2 și 3 din ediția trecută de campionat. Acum are acasă cu FC Argeș, care și ea are 6 puncte. A câștigat acasă cu UTA și U Cluj, a pierdut în deplasare cu Sepsi. Chiar dacă au două victorii, au fost și doi adversari modești, cel puțin în meciurile respective, în timp ce Rapid a avut de luptă cu granzii campionatului. Nu înseamnă că va fi un meci ușor pentru bucureșteni, dar cu siguranță pleacă cu prima șansă. Mai mult de două, cel mult 3 goluri din partea lor, ar fi cam mult, de aici și cota aleasă.

CADOU FARA DEPUNERE! AI 299 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. SIMPLU! TREBUIE DOAR SA-TI FACI CONT LA SUPERBET PRIN ACEST LINK

COTA 2 din partea redacției:
CS Mioveni – FCSB- X2 și peste 1.5 goluri, Cota: 1.47
Rapid – FC Argeș- 1X și sub 3.5 goluri, Cota: 1.35