Skip to content

COTA 2 pe Strasbourg – Paris Saint-Germain din Ligue 1

Nu am mai abordat de mult un meci din prima ligă franceză, dar este momentul. Campioana se deplasează în Alsacia, iar noi vom paria pe goluri și șansă dublă.

RC Strasbourg a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat și este acum pe locul 10, la 10 puncte de zona retrogradării, mult mai bine decât se poziționa sezonul trecut pe vremea aceasta. Cum era de așteptat, se descurcă ceva mai bine pe teren propriu decât pe teren străin. Acasă, are al doilea cel mai bun atac din campionat, după PSG. Cu siguranță are potențial de a înscrie și astăzi, chiar dacă întâlnește cea mai puternică echipă a Franței.
Patrick Vieira nu îi va avea la dispoziție pe Fila și Mothiba, accidentați, dar nici pe Saidou Sow, prezent la Cupa Africii pe Națiuni.

Echipa probabilă Strasbourg:

Bellaarouch – Sylla, Perrin, Guilbert, Senaya – Ibrahima Sissoko, Mwanga – Bakwa, angelo, Habib Diarra – Sahi

PROMOȚIE DE TOP PE LASVEGAS.RO. PRIMEȘTI ACUM 222 ROTIRI GRATUITE LA BIGBASS SPLASH. FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Paris Saint-Germain a început mai greu sezonul, dar acum a revenit pe locul 1 și are un avans de 6 puncte față de Nice. Are doar a treia cea mai bună apărare, după Nice și Lille, dar în ofensivă, formația condusă de Luis Enrique, este de departe cea mai eficientă. Doar 3 echipe au reușit să nu piardă cu PSG când au jucat acasă, toate obținând un singur punct. Etapa trecută a făcut doar un 2-2 cu locul 3, Brest, după ce a condus cu 2-0, deci un motiv în plus să credem că oricând poate veni golul din partea adversarilor.
Nu vor juca Skriniar, Tenas, Kimpembe, Barcola, Kang-In și Hakimi.

Echipa probabilă PSG:

Donnarumma – Danilo Pereira, Beraldo, Marquinios – Vitinha, Ugarte, Kolo Muani, Zaire-Emery – Asensio, Dembele, Mbappe

Deși parizienii nu au mai pierdut de 14 meciuri directe, în deplasare a avut adesea probleme în a o învinge pe Strasbourg. Extrem de multe goluri se marchează între cele două, în ambele porți. Sperăm să fie așa încă o dată.

Pontul redacției:

NOI AM PUS PARIUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT LA EI, APASĂ PE BILETUL DE MAI SUS ȘI PRIMEȘTI CADOU 222 ROTIRI GRATUITE. FĂRĂ DEPUNERE

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE